Insta Week #34

Insta Week #34

insta1Het is alweer zondag, het weekend en de rest van de week vliegen echt voorbij. Er zit al zelfs een kerstboom foto in mijn Insta week dit keer. WOW! Ieder geval vandaag laat ik je weer een kijkje zien tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week.

Ik ging lekker op pad, ging de keuken in om koekjes te bakken en at een gebakken ei. Kijk mee!

insta2

Afgelopen week was ik in Amsterdam en omdat een week of 2 geleden de Urban Outfitters was geopend kon ik het niet laten om een kijkje te nemen. Het is een erg leuke winkel, mooie items maar ik vind de prijs eerlijk gezegd wel een beetje aan de hoge kant voor de dingen die ik er allemaal zag. Dus zonder iets te kopen ben ik de winkel weer uitgegaan.
Koekjes bakken is super leuk om te doen maar ik heb er nou niet echt de tijd voor. In de winkel kwam ik dit beslag tegen waarbij je alleen water bij moet doen en dan heb je al het deeg. Ik kocht het om te proberen.

insta3

In de Bijenkorf stonden de mooie versierde kerstbomen alweer klaar. Ik vind het altijd wel even leuk om een kijkje te nemen naar de mooi opgetuigde bomen.
Onderweg met een lekker sapje en de Fashionista. Ik luister de laatste tijd amper muziek in de trein, ik vind lezen een stuk leuker en merk dat ik dan ook minder moe raak van het reizen.

insta4

Donderdag had ik het leuke event bij Sabon in Haarlem. Als dankje ontving ik een leuke goodiebag met de nieuwe producten. Ik ben er nog niet aan toe gekomen maar ik heb zoveel zin om de producten te testen.
Deze foto zegt genoeg, yummy!

insta5

Ik schreef het al in mijn artikel over het Flormar event, ik was namelijk ontzettend blij dat ik eindelijk Vera Camilla zag. We gingen samen op de foto!
Deze lamp vind ik in een woord, geweldig. Ik vind kroonluchters altijd heel mooi, het is zo klassiek en zo wauw!

insta6

Mijn vriend en ik besloten een wedstrijdje te doen wie het mooiste een cake kon versieren. Hij nam het ontzettend serieus en bouwde een mooi stukje ‘cake’. Ik ging echter voor lekker veel topping.
Cappuccino vind ik heerlijk maar de cappuccino van de Bijenkorf vind ik toch altijd weer teleurstellend…

insta7

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik dol ben op flamingo’s. In een etalage in Haarlem trof ik deze mooie aan, hihihi!
Naast flamingo’s vind ik schaapjes heel lief, bij mij in de buurt loopt regelmatig een kudde schapen rond en dan vind ik het geweldig deze op de foto te zetten. Dit lieve beestje was heel nieuwsgierig toen ik met mijn camera eraan kwam.

insta8

Bij de HEMA trof ik deze super schattige sint & piet aan. Ik vind ze er zo cute uitzien. Of ze smaken, dat weet ik niet!
Eyeliner aanbrengen is altijd lastig en ik oefen elke dag maar weer om het onder de knie te krijgen. En dat is gelukt het gaat mij nu een stuk beter af.

insta9

De stempels van de Action gebruiken voor de koekjes, zo schattig!
Ik ben geen liefhebber van ei en eet het daarom ook echt niet vaak. Tenzij mijn vriend het klaarmaakt dan zijn ze best wel jammie!

Wil je als eerste mijn Instagram foto’s zien dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee. `
Geniet van deze fijne zondag!

Heb jij een leuke week gehad? 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram