Insta Week #34

Insta Week #34

1Alweer een week die super snel voorbij is gevlogen. Een week met een paar hele mooie en fijne momenten die ik natuurlijk even op de foto heb gezet.

Vandaag is het 1 september en dat voelt goed, een nieuwe maand betekent weer een hoop nieuwe dingen, nieuwe kansen. Zo kan ik vanavond weer eindelijk voor de buis kruipen om GTST te kijken en begint er ook een nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model wat ik altijd zo leuk vind om te volgen. Volgen jullie dat ook? Ieder geval kijk mee naar mijn Instagram foto’s van afgelopen week!

 2

Begin van deze week maakte ik deze #Selfie, ik keek een beetje serieus maar het was eigenlijk een hele leuke dag. Ik en mijn vriend gingen twee mooie eettafel stoelen ophalen.
Iets wat al heel lang op mijn wishlist stond was een 50mm lens voor mijn camera. Begin van de week besloot ik hem dan eindelijk kopen en ik ben er super blij mee. Zoals de verhalen en de foto’s doen zeggen is de 50mm een prachtige lens. Ik ben heel blij met deze aankoop!

3

Nog een mooi pareltje is mijn Kelly Yum Yum lipstick van MAC. Ik ben er helemaal verliefd op en maakte deze foto met mijn nieuwe lens.
In een nieuw huis horen nieuwe spulletjes. Al een tijdje had ik deze knal roze waterkoker van de HEMA op het oog en ik besloot hem maar gewoon te halen. Mijn vriend was niet direct enthousiast maar omdat ik hem zo leuk vind mocht hij in huis en we hebben er al heerlijke kopjes thee mee gemaakt!

4

Woensdagavond ging ik samen met de zus van mijn vriend (Larissa) naar de bioscoop. Het was de laatste avond dat de film The Fault in Our Stars draaide dus het werd hoogtijd. Wat een prachtige film en erg emotioneel. Ik heb mijn tranen goed weten te verbergen maar als ik waarschijnlijk alleen was huilde ik emmers vol haha. Vrijdagavond had ik  nog een leuke avond. Ik ging opnieuw met Larissa de stad in om wat cadeautjes te kopen. We belanden uiteindelijk in een café om nog lekker gezellig wat te drinken. Een heerlijk begin van het weekend.

5

Zaterdag was ik onwijs druk in het nieuwe huis om het gezellig te maken. Alles moest worden ingericht en worden schoongemaakt. Ik kocht o0ok alvast wat lekkere thee bij de Tuinen en kon niet wachten alvast een lekker bakkie te drinken.
Zondag kwamen mijn ouders en die van mijn vriend op bezoek om te kijken naar het resultaat. Ik had lekkere taartjes gekocht waaronder de Carrot Cake van HEMA. Iedereen was een beetje twijfelachtig om deze te nemen maar eenmaal een hap en iedereen was verkocht!

6 Die avond gingen mijn vriend en ik voor het eerst koken in de nieuwe keuken. Het was zo fijn om eindelijk een grote keuken te hebben waar we samen in konden staan Mijn vriend woonde eerst in een woning die veel te klein was omdat hij daar als ‘noodoplossing’ in terecht kwam. Het was een huis waar ik mij totaal niet in thuis voelde. Ik ben daarom echt ontzettend blij met deze nieuwe, prachtige ruime plek met alles fris, schoon, nieuw en een echte ruimte om in te leven.
Het fijne aan bezoek met taart is dat er altijd wel een paar stukjes overblijven. Voor een echte taart liefhebber als ik is dit groot feest en had nog een lekker toetje!

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam Fablouise.nl

Heb jij nog leuke dingen op de planning?
Begint deze week je eerste schoolweek?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram