Insta Week #33

Insta Week #33

1Het is zondag en super herfstachtig weer, wow! Dat betekent maar 1 ding, lekker binnen blijven, filmpje kijken, thee drinken, lekkere koekjes eten en natuurlijk lekker blogs gaan lezen. Ik heb vandaag weer een Insta Week voor jullie waarbij ik mijn Instagram foto’s van afgelopen week aan jullie laat zien.

Een heerlijk weekje waar ik eindelijk de laarzen vond die ik zocht, het BLOND Amsterdam magazine kon lezen en oog in oog stond met de Baby lips! Kijk mee…

2 Voor de herfst en winter zocht ik nog een mooi paar bruine laarzen en jawel, afgelopen week vond ik ze en ik ben er heel blij mee. Precies de lengte die ik zocht en in de perfecte camel kleur!
Ik ben heel gevoelig voor verpakking, als iets er namelijk leuk uit ziet koop ik het veel sneller en zeg nou zelf, deze hagelslag verpakking is toch super schattig?

3 Vrijdagavond film avondje met mijn vriend.
Afgelopen week werd ook het BLOND magazine uitgebracht. Ik ben hem direct gaan halen en heb hem al lekker uitgelezen.

4 Onbtijtje met yoghurt, yummi!
Al die weken lang waren de baby lips nergens bij ons in de stad te vinden en opeens stond ik oog in oog met een display vol. Mijn zus kocht er een paar en gaf mij de blauwe cadeau!

5 Thee drinken met mijn zus en nieuwe spulletje geshopt waaronder de nieuw LE van Catrice lipproducten. (review staat online)
De reden van een kopje thee drinken in de stad was vanwege de opening van een ICI Paris XL in de stad. Eindelijk kan ik nu ook gewoon de stad in voor mijn Philosophy producten en meer…

6 Bij de Action verkopen ze haardonuts en omdat ik het heerlijk vind deze te dragen kocht ik een grote en een ultra grote. Allebei super leuk!
Van Pur Minerals ontving ik 2 prachtige kits voor de feestdagen, review komt snel op de site want deze 2 doosjes zijn geweldig.

Wil je als eerste de foto’s zien die ik maak? Volg me dan op Instagram onder de naam Fablouiseee.

Heb jij een leuke(vakantie) week gehad?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram