Insta Week #32

Insta Week #32

insta32De weken vliegen ontzettend snel voorbij en toen ik vorig week hoorde dat het nog maar 11 weken voor kerst is kon ik het echt niet direct geloven. De tijd gaat snel en daarom ook mijn Insta week artikelen. En die heb ik nu weer voor jullie alleen wel een dagje later dan normaal…

Een week waarin ik mijn lieve vriendin Charlotte weer zag en samen genoten van een heerlijk taartje, een bezoekje ging brengen bij de oma van mijn vriend in Friesland en mij vol at in M&M’s. Kijk mee naar mijn Insta week!

2 Vrijdag is meestal pizza dag samen met mijn vriend. We kopen dan kant en klare verse pizza bodems bij de AH en beleggen deze met de alle dingen die we lekker vinden. Ik ben dol op tomaat, salami en mozzarella. Lekker standaard maar oozooo lekker.
Mijn haar een klein beetje in de krullen gezet en op naar de stad met mijn vriendin!

3 Zaterdag ging ik samen met mijn vriend naar Friesland om zijn oma te bezoeken. Ze woont prachtig en had ook een zwerf katje op bezoek die elke dag even langs kwam om wat te eten. Hij was in het begin alleen een klein beetje erg bang en vooral heel boos…
In de auto onderweg naar Friesland! We kozen voor de toeristische route om wat van de natuur en de omgeving te kunnen zien.4 Zaterdagavond begon de ellende, een zak M&M en ondank dat ik de gele zak met de nootjes het minst vind bleef ik eten. Zondagochtend ging ik mooi verder!
De Glossybox werd nog nooit zo vroeg bezorgd, zaterdagochtend lag hij al voor de deur.

5 Bloemen zorgen voor een heerlijke sfeer in huis of het nu buiten regent of ontzettend koud is. Wanneer er bloemen zijn denk ik altijd aan het voorjaar.
Mijn lieve vriendin Charlotte was jarig en we besloten lekker te genieten onder een terras warmer met een lekker kop thee en stuk taart natuurlijk.

6 Herfst brengt zoveel mooie kleuren met zich mee. Ik ben dol op de bladeren die nu op de grond liggen in alle soorten kleuren.
Nespresso Caramelito als begin van de dag. Kan niet beter!

7 Lekker shoppen, passen, kopen, kijken heerlijk!
Een heerlijke reep chocola die echt aan te raden is als je dol bent op caramel. Ik vond deze grote reep bij de Xenos.

8 Met mijn liefie op de foto die net weer helemaal kort geknipt was. Hij vind dat altijd een beetje eng…
Ontbijten wanneer ik ondertussen tv kijk gaat niet zo samen. Ik heb het andere nog niet op, of ik begin al met het volgende!

Onder de naam Fablouiseee kun je mij vinden op Instagram als je mij wilt volgen en als eerste de foto’s wilt zien. Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Heb jij nog speciale plannen deze herfstvakantie/week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram