MEGA Insta Week #33

MEGA Insta Week #33

1Wow! Het is alweer twee weken geleden dat ik voor het laatst een Insta Week artikel voor jullie online heb gezet dus dat betekent dit keer extra veel foto’s!

De reden is natuurlijk mijn heerlijke reis naar Rome die ik maakte. Vandaag dus een terug blik van afgelopen twee weken met daarin foto’s van thuis, Rome en val alles en nog wat. Kijk mee!

2 Vlak voor ik op vakantie ging was mijn moeder jarig. We vierden dit gezellig met elkaar en daar hoort natuurlijk een taartje bij. De dag erna was er nog een stuk taart over waar ik heerlijk van heb kunnen genieten.
Voor de site ging ik hard aan de slag met leuke artikelen maken voor mijn ‘Back to School’ thema. Ik maakte er een rommeltje van op mijn make-up tafel.

3 Ook al ging ik op ‘zomervakantie’ ik ontving een heel leuk pakketje van V&D met nieuwe herfst producten waaronder deze portemonnee en sjaal. Ik ben helemaal gek op warme herfst kleuren dus deze sjaal ik nu al mijn lieveling.

De sjaal even aan de kant en vlak voor ik op vakantie ging nog een bikini weten te scoren bij de H&M in de Sale. Zo had ik twee bikini’s om mee te nemen. De gele is van Loavies met een heel schattig hartje. 4 Zaterdagochtend vertrokken Larissa en ik vroeg richting Eindhoven met de trein. Helaas konden we niet vliegen van Schiphol waardoor we nog een tijdje per trein moesten reizen. Natuurlijk zat de vakantie stemming er al goed in en hadden we het ondanks het wachten erg naar ons zin.

Het wachten werd nog langer toen we helaas vertraging hadden, een klein uurtje verder zaten we in het vliegtuig richting Rome. Eenmaal in de lucht genoot ik van het prachtige uitzicht.

5 Om een uur of 9 kwamen we aan in Rome bij ons hotel. Ik werd direct helemaal blij toen ik de Sephora om de hoek zag staan.

Van al het reizen krijg je honger en de eerste maaltijd was dan ook een pizza. Ik vond hem erg tegenvallen maar omdat ik z’n honger had was hij toch snel op.

6 Zondag gingen we naar het strand toe en genoten de hele dag van het heerlijke weer. Ondanks dat ik me goed had ingesmeerd om de twee uur was ik erg verbrand geraakt wat zorgde voor pijnlijke momenten tijdens het omkleden.

Het genieten op het strand is hemels, de zon schijnt en je hoort de zee is echt ontspannend. Er vlogen allemaal vliegers over mij heen waarvan ik deze foto maakte. 7 Midden in Rome hadden Larissa en ik een heerlijk hotel met een balkon. Naast ons balkon stond een prachtige kerk die iedere ochtend om 7 uur een vreselijke herrie maakte. Ondanks dat was het prachtig.

Samen maakte we deze foto vlak voor het eten. We gingen opzoek naar een leuke Italiaanse tent en die vonden wij!

8 Dinsdag stond in het teken van shoppen tot we erbij neervielen en dat is gelukt. Met een hele hoop tassen kwamen we terug op de hotelkamer.
Tijdens het shoppen zagen we een ontzettend leuk tentje wat super druk was. Je kon daar lekkere stukken pizza eten en meenemen. Wij namen het mee in deze leuke doos.

9 In Italie moet je natuurlijk ook ijs eten en dat deden we. In een tentje zag ik al deze verschillende horentjes, zo leuk!

En weer even samen op de foto bij een mooie brug. We bezochten het Vaticaan! 10 Ik maakte deze selfie in mijn lekkere blauwe trui. Het was een lange dag geweest en na een heerlijke douche en verse make-up was het weer tijd om uit eten te gaan.

Die avond shopte ik nog wat spulletjes bij de Sephora om mijn huid mee te verzorgen en bij de Tiger kocht ik twee leuke glazen voor in het nieuwe huis.

11 En weer terug naar Nederland. Ik vond het lastig om afscheid te nemen van het heerlijke warme weer omdat ik te horen kreeg dat het in Nederland best koud was. BRRR!!

Eenmaal thuis was dat waar, ik had het zo koud omdat ik ook verbrand was en kon niet wennen. Ik zat thuis voor de kachel met een muts op.

12 Deze foto hoort helemaal niet hier te staan maar dat is fout gegaan. Een selfie vanuit de trein toen ik terug kwam van een leuke afspraak nog voor de vakantie!

Zondag was ik in het nieuwe huis en bestelde ik en mijn vriend een heerlijke pizza. Zo leuk om voor het eerst te ‘eten’ in de nieuwe woning.

Wil je mij volgen op instagram dan kan je mij volgen onder de naam FablouiseNL

Op dit moment heb ik het druk en wil ik eigenlijk alles tegelijk doen. De nieuwe woning schiet ontzettend hard op en het is nu tijd om leuke spulletjes te shoppen en in te richten. Ook wil ik zoveel doen voor de site dat het steeds niet goed lukt, ik wil al mijn aankoopjes reviewen en aan jullie laten zien. Donderdag moet ik naar het Ziekenhuis voor mijn hernia’s en hoop ik eindelijk meer informatie te krijgen. Kortom een week met genoeg dingen te doen!

Zijn jullie alweer begonnen op school/werk?
Heb je nog leuke plannen komende dagen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram