Insta Week #32

Insta Week #32

1Deze week heb ik echt heel weinig Instagram foto’s om aan jullie te laten zien en dat komt omdat deze week vooral in het teken stond van klussen, klussen en klussen.

Afgelopen dinsdag kon mijn vriend de sleutels krijgen van de nieuwe woning en dat betekent dus direct hard aan de slag om er een paleisje van te maken. Ik maakte en paar foto’s in deze week die ik je laat zien. Kijk mee!

2 Maandag was het tijd voor een feestje. Mijn vriend kreeg te horen dat hij dinsdag de sleutel kreeg van de nieuwe woning en dat betekent natuurlijk taart!

De volgende dagen stonden dus direct in het teken van het klussen. Het huisje is namelijk helemaal uitgeleefd en heeft broodnodig een opknapbeurt nodig. Ik kon het niet laten om alvast dit leuke bordje mee te nemen!

3 Helaas kan ik niet veel helpen met klussen maar de dingen die kan ik doen doe ik. Toch merk ik dat het best zwaar is en de avond na het ‘klussen’ kwam ik niet meer van de bank af. Ik had mijn Nintendo DS erbij gepakt en ging lekker Old School Mario Kart spelen.

Ik ontving een lipstick van de nieuwe MAC collectie A Noval Romance. Het is een onwijs gewaagde kleur die jullie binnenkort kunnen zien op de blog.

4 Met mijn nike’s aan het werk. Ik ben begonnen met het schilderen van de deur en de kozijnen. Omdat ik geen klusschoenen heb besloot ik deze maar te dragen en te hopen dat ik niet ga knoeien met verf. Tot nu toe is het gelukt.

Zaterdagavond had ik zoveel zin ik lekker simpel eten en een bezoekje aan de Mc Donald’s is dan een goede keuze. Ik nam een frietje en 2 cheeseburgers. Yumm!

Dit waren de foto’s van deze week. Vandaag ga ik natuurlijk weer even verder met schilderen maar niet voor lang want mijn lieve mama is vandaag jarig!

♡♡♡ Gefeliciteerd mam!! ♡♡♡

De rest van de week ga ik rustig aan doen en werken aan de blog, zaterdag ga ik namelijk al naar Rome!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Heb jij nog leuke plannen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram