Insta Week #31

Insta Week #31

1

De tijd gaat gewoon zo ontzettend snel, het lijkt wel steeds gister dat ik bezig was met een Insta Week artikel. Er is weer een week van oktober voorbij en daarom laat ik je vandaag mijn Instagram foto’s zien van afgelopen week…

Ik besloot afgelopen week wat rustig aan te doen en vooral veel gericht werk te doen voor de site. Ik ging lekker de stad in en kreeg een lief cadeautje van mijn vriend. Benieuwd hoe mij week eruit zag? Kijk mee!2 Met deze herfst dagen wanneer het buiten regent vind ik het heerlijk lekker op tijd naar bed te gaan en tv te gaan kijken. Onder het genot van natuurlijk iets lekkers en een lekkere kop thee.
Ik bracht maandagmiddag een bezoekje aan de Action, ik ontdekte deze geurkaars die mij direct doet denken aan de LUSH winkel. Ik nam hem mee en hij staat dagelijks te branden!

3 Wanneer ik voor mijzelf wat eten moet maken gaat mijn voorkeur al snel naar een pasta salade. Ik besloot dit keer gebakken tomaat, met kaas en spek door elkaar te doen met verse sla, rucola en wat knoflook. Een rare combi maar het was heerlijk.
Kennen jullie dat? Je ruimt je dagelijkse stash bakje op en een week later is hij voller dan ooit…

4 Ik moest erg lachen toen ik jullie reactie zag bij deze foto. Voor vele was het eerst even goed kijken wie ik hier bedoelde.
Het regent de laatste dagen best veel, geen probleem het hoort erbij dus dan maar mijn regenlaarzen aantrekken.

5 Ik ging weer de stad in om wat leuke dingen te shoppen voor de site. Ik ging oa. naar de Douglas, de Hema en het Kruidvat.
Mijn vriend verraste mij uit het niets met een heel lief cadeautje. Hij weet dat ik dol ben op chocola en hij wist toevallig dat ik nog geen ‘make-up/verzorgings’ producten had met iets van chocola. Daarom kocht hij voor mij dit onwijs leuke blik van de chocomania lijn van The body shop vol lekkere producten.

6 Lekkers en werken, de ideale combinatie om goed aan het werk te gaan. Ik hou ervan om dingen in stukjes te snijden zo doe ik extra lang ermee…
Favoriete ontbijt, Optimel en wit brood met hagelslag. Niet direct gezond, maar wat maakt het uit?

Dit waren de foto’s van afgelopen week. De rest van deze dag breng ik lekker warm binnen door, lekker blogger, een gezichtsmasker en vanavond maak ik poffertjes!
Wil je als eerste de foto’s bekijken dan kan je mij volgen op Instagram. Je kunt mij vinden onder de naam Fablouiseee.

Heb jij een leuke week gehad?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram