Insta Week #31

Insta Week #31

1De weken vliegen voorbij alsof het niets is. Op dit moment geniet ik behoorlijk van de vakantie en het lekkere weer en dat is ook te merken op de blog.

Er verschijnen namelijk niet elke dag meer twee artikelen omdat het toch wel heel erg lekker is om een dagje te chillen. Dat zal niet altijd zo zijn hoor, binnenkort als de vakantie weer om is kun je iedere dag weer twee verse artikelen verwachten! Vandaag ieder geval een kijkje tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Kijk mee!

2 Aardbeien vind ik heerlijk en helemaal als tussendoortje met een klein beetje suiker erop. Ik was niet de enige die dat vond, mijn kleine hondje zat het bakje de hele tijd goed in de gaten te houden.
Ik ben helemaal fan van mijn nieuwe boyfriend jeans van Loavies. Hij zit zo heerlijk en is met alles goed te combineren. 3

Een heerlijk momentje op de dag, een lekkere cappuccino en een tijdschrift. Ik kan er echt van genieten!
Mijn vriend en ik maakte samen pasta pesto, heel makkelijk en super lekker. Ik vind het een ideaal gerecht tijdens een warme zomer dag. 4Sávonds dook ik lekker op tijd mijn bed in om films te gaan kijken. Ik had mijn nep kaarsjes aangedaan zodat het extra gezellig was.
Woensdag was een vreselijke dag. Ik lag de hele dag op bed met ontzettende pijn aan mijn hoofd, mijn nek en mijn arm wat komt door mijn hernia. Het was stom om te beginnen met touwtjespringen en squaten want de pijn die ik ervan heb gekregen was vreselijk. Ik heb er van geleerd om toch maar te stoppen. Mijn liefje lag de hele dag gezellig bij mij en dat was fijn.

5 Donderdag voelde ik mij weer een stuk beter en ging ik voor een lekkere ijsthee met een vers citroen schijfje. Het was warm weer en zulke verkoelende drankjes doen het goed!
Vrijdagavond ging ik gezellig naar mijn vriend toe. Daarvoor moest er nog wat lekker gehaald worden en ik besloot te gaan voor Arizona en de nieuwe Tony Chocolonely reep!!

De rest van het weekend was top maar vergat ik op een of andere manier foto’s te maken. Ik had een leuk feestje bij een vriend waar ik old Skool Super Mario kon spelen op de Nintendo, super leuk om oude spelletjes te doen! Ook vond ik mijn droom eettafel, ik kocht hem voor de nieuwe woning van mijn vriend en ben er helemaal dol op. Ik hoop hem snel aan jullie te laten zien!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Heb jij nog leuke plannen aankomende week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram