Insta Week # 30

Insta Week # 30

insta1De weken vliegen echt voorbij, wow! Deze week was onwijs leuk en druk, maar was ik ook ontzettend verkouden. Een week waarbij ik weer 2 keer door het hele land reisde en 2 events bezocht…

Het begin van de week was erg moeizaam, ik was zo ontzettend verkouden dat ik nergens puff voor had. Toch besloot ik maar gewoon te doen alsof ik mij top voelde en bezocht events en ging lekker bloggen. Kijk mee naar mijn week!

2 Vrijdagochtend vroeg ging ik samen met mijn zus naar Amsterdam om even lekker te shoppen en om vervolgens door te gaan naar Utrecht voor het LUSH event. Ik begon deze ochtend met een heerlijke Starbucks koffie!
Gister ochtend maakte ik deze foto nog met Instagram, mijn ontbijt! Ik vind Kinder chocolade echt het lekkerst!!

3 Deze foto is van afgelopen dinsdag. Snotverkouden maar toch aanwezig bij het People Behind The Mirror event in ede. Mijn haar was prachtig gedaan! In de salon van People Behind The Mirror krijg je zo je thee aangeboden. Hoe schattig?

4 Einde deze week voelde ik mij een stuk beter en ook mijn geur en smaak kwam weer terug. Ik ben volop gaan genieten van lekker taartjes, broodjes en hapjes. Waaronder dit heerlijke notentaartje van de V&D!
In de Jamin kwam ik deze popcorn tegen. Steeds meer winkeltjes verkopen Amerikaans eten wat zo leuk is om te zien.

5 Mijn ontbijt maandag stelde niet veel voor. Of ik nu een broodje hagelslag nam of een bord pasta, alles smaakt nergens naar wanneer je verkouden bent.
Gelukkig ging dat snel voorbij want vrijdag genoot ik weer heerlijk van een Pasta bij de Julia’s.

6 Bij de Bijenkorf kocht ik deze mok van Blond Amsterdam. Ik vind hem echt zooo leuk!
Weer taart, jawel je moet jezelf goed verwennen. Dit keer een lekker aardbeien gebakje!

7 Tijdens het event bij People Behind The Mirror ontving ik een onwijs leuke goodiebag met daarin de Magic Wand van CloudNine. Ik ben verslaafd aan dat ding hihi. Binnenkort artikel!
Per post ontving ik deze VIP LUSH kaart om aanwezig te zijn bij de lancering van de nieuwe wintercollectie, inderdaad WOW wat een heerlijke producten.

Dit waren mijn Instagram foto’s van afgelopen week.
Wil je mij volgens op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee.

Heb jij een leuke week gehad?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram