Insta Week #30

Insta Week #30

insta30Het vandaag alweer tijd voor de 30ste Insta Week artikel waarin ik mijn Instagram foto’s laat zien die ik afgelopen week heb gemaakt.

Het was een heerlijke zonnige week met mooie momenten maar ook met de dag van Nationale rouw voor de vreselijke ramp van MH17, het is echt vreselijk en ik heb er gewoon geen woorden voor… Benieuwd naar mijn week?  Kijk mee!

2  De hele week was het vrijwel heerlijk zomers weer en daar heb ik volop gebruik van gemaakt. Lekker in de zon en op het terras een lekkere koude ijsthee drinken. Yummie!

Mijn vriend maakte deze foto van mij omdat ik zo vrolijk was. Ik genoot van de zomerse avond en van een lekker drankje.

3 De volgende dag gingen mijn vriend en ik een kijkje nemen in een nieuwe woning. We waren allebei direct heel enthousiast en zagen ons hier wel zitten. Het is een nieuwe woning voor mijn vriend waar ik in de toekomst bij in ga wonen. Het is nu voor 99% rond en ik hoop natuurlijk morgen te horen dat het 100% is!

Lekker een ontbijtje opeten met de Grazia erbij en ondertussen ook nog even bloggen. Ik vind het heerlijk om in de ochtend lekker lang te tafelen. 4 Deze week was er meer leuk nieuws, ik stond namelijk met mijn Demak’Up Facelook in de Grazia. Ik voelde me heel blij en ook wel een beetje trots.

Die avond maakte ik en mijn vriend een heerlijke verse Ceaser’s Salede. Hij was ontzettend goed gelukt en heerlijk om te eten. Zeker de moeite waard om het nog een keertje te maken.

5 Ik deed een bestelling bij Loavies en het pakketje werd zaterdag gebracht. Er komt een unboxing video over waarin ik laat zien wat er in deze doos zit.

Vrijdag was de dag dat het niet meer stopte met regenen. Ik besloot lekker Aladdin te kijken met wat lekkers om het weekend vroeg te beginnen. 6 Zaterdagavond kwam mijn vriend gezellig op bezoek. We besloten een lekkere pizza te bestellen bij Domino’s en ik koos voor de Perfect Pepperoni. Hmmm hij was verrukkelijk!

Vanochtend ben ik weer begonnen met squatten en touwtjespringen. Het is weer even wennen maar het voelt goed om de dag sportief te beginnen.

Voor de rest ga ik vandaag lekker relaxen en genieten van een filmpje. Vanavond duik ik de keuken in want dan komt mijn vriend weer gezellig eten.

Wil je mij volgen op Instgram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Heb jij nog leuke plannen aankomende week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram