Insta Week #3

Insta Week #3

insta3Vandaag weer een blik in mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Ook vandaag merk ik weer dat ik meer dan ooit foto’s maak door mijn nieuwe telefoon.

Ik vierde afgelopen week mijn verjaardag, ontving onwijs lieve cadeautjes en maakte een lekkere verse pizza. Kijk mee naar mijn week!

1 Afgelopen dinsdag was ik jarig, ik ben 22 jaar geworden en ik heb onwijs veel lieve berichtjes van jullie gehad, dankjewel hiervoor! Ik begon deze dag niet met een taartje maar met een heerlijk beschuitje hagelslag wat ik echte gebakjes vind.

Ik ging vrijdag lekker naar mijn vriend toe en besloot te gaan voor een vrij simpele outfit met wit en grijs. Om toch wat kleur te dragen besloot ik mijn nieuwe Bourjois lipstick te dragen, deze is knal roze!

Mijn zus bracht mij woensdag nog allemaal lieve cadeautjes, dankjewel!

2 Alsof ik nog niet genoeg verwend was besloot ik mij zelf te trakteren op een nieuwe blush van Yves Saint Laurent. Artikel staat vandaag erover online.

Mijn vriend kocht voor mijn verjaardag een prachtige ketting, ik ben er zo blij mee het is helemaal mijn stijl. Ik kreeg veel vragen waar die van is maar ik heb werkelijk geen idee…

De nieuwe Catrice Limited Editon lag in de schappen, ik kocht enkele producten om te reviewen. De lip sheer en highlighter staan al online en de highlighter is een grote favoriet.

4 Met de post ontving ik een beanie waar oordopjes in verwerkt zitten. Artikel erover staat online.

De ouders van mijn vriend brachten ook nog een onwijs leuk cadeau namelijk deze super schattige cupcake mok.

Natuurlijk ben ik deze direct gaan gebruiken en drink er nu graag mijn kopjes thee erin uit.

5 Nieuwe bloemen naar mijn kamer gehaald, ik vind bloemen altijd heerlijk om te hebben, ze geven mij een voorjaarsgevoel.

Zaterdag besloten ik en mijn vriend weer lekker pizza te maken. Mijn pizza is naast die van hem altijd vrij basic maar daar hou ik juist zo van. Ik koos voor mini tomaten, ham, champignon, kaas en als topping, rucola!

Mini zoenen zijn echt heerlijk. Ik noemde het trouwens op Instagram kussen, maar volgens mij heten ze zoenen?!

3  Het is niet elke dag feest er moest ook opgeruimd en schoongemaakt worden. Mijn kamer was namelijk een puinhoop geworden van alle foto’s maken. Tijd voor een sopje! ( De emmer is van de Tiger store)

Hoezo deze lipstick gaf af? Ik was vergeten dat ik lipstick ophad toen ik een hap van deze zoen nam. Ik schok enorm van het roze wat erop zat!

Ook werd de nieuwe Glossybox voor de deur gebracht. Ik hoor en lees allerlei vervelende gingen over de Glossybox dat deze zwaar achteruit gaat en veel mensen niet tevreden zijn. Aan de ene kant snap ik dat heel goed. Ik vond de inhoud van deze maand best leuk maar of het de prijs waar was? Artikel staat online.

Wil je mij volgen op Instagram dan kun je mij vinden onder de naam Fablouiseee.

Vandaag moet ik nog een paar klusjes doen voor de site en kan mijn kledingkast wel een opruimbeurt gebruiken.Ik eten bij mij vriend en daarna plof ik voor de tv voor Boer zoekt vrouw! Voor de rest van de week heb ik een grote to do list!

Heb jij nog leuke plannen voor vandaag/komende week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram