Insta Week #13

Insta Week #13

instaHet is twee weken geleden dat ik voor het laatst een Insta Week artikel heb gemaakt. Ik had gewoon weg te weinig foto’s voor in het artikel en besloot het een weekje te verplaatsen.

Het lente weer begint echt door te komen, ik genoot lekker op het terras, kocht een prachtige designer portemonnee en ging filmen met mijn zus voor ons nieuwe Youtube Kanaal. Benieuwd? Kijk mee!

insta1

Ik begin met een een klein beetje Pasen. Ik en mijn vriend gingen namelijk tweede paasdag naar zijn zusje toe die een heerlijke paastafel had gemaakt met lekkers. Het was helemaal een beetje in de Alice in Wonderland sfeer vond ik zelf.

Ook maakte ze heerlijke cupcakes met een haasje erop. Super lekker en onwijs schattig.

insta2

De dag erna ging ik naar mijn zus toe om te filmen voor ons nieuwe Youtube Kanaal. De hele middag waren we ermee bezig en hebben onwijs veel lol gehad. Helaas werd ik einde van de dag niet lekker en bleek ik een griepje te pakken te hebben.

De volgende dagen deed ik heel rustig aan en lag ik vooral in bed om beter te worden. Gelukkig bracht de postbode nog mijn mooie lipstick Silly van MAC.

insta3

Einde van de week begon ik weer langzaam op de knappen en ging ik mijn nagels lakken. Ik ontving een tijdje terug de nieuwe lakjes van Giordani Gold en kies daar een mooi lakje uit. De rest van het weekend was ik vooral rustig aan het beter worden en genieten van Netflix.

Begin deze week zag ik in de folder van de Wibra Nicole by OPI lakjes te koop tegen een heel mooi prijsje. Ik besloot er dinsdag heen te gaan om er twee te halen.

insta4

Ik had nog wat leuke spulletjes besteld en gekocht bij een woonwinkeltje. Bij de ICI Paris XL maakte ik nog even snel gebruik van de 40% korting op mascara’s actie en kocht een nieuwe Le Volume van Chanel, mijn favoriet. Bij Riverdale kocht ik een leuke mok en een make-up tasje.

Bij de Action kwam ik deze leuke To Do boekjes tegen met handige kladblokjes erin. Super goedkoop en het ziet er ook nog is leuk uit. Handig!

insta5 Al een tijdje zat ik met een portemonnee in mijn hoofd. Ik kwam hem een maand geleden tegen en sinds dien twijfelde ik enorm. Ik vond hem prachtig maar de prijs was gewoon akelig aan de hoge kant. Woensdag besloot ik dan eindelijk de knoop door te hakken en hem te kopen. Ik heb het over de Holografische zipper van Marc by Marc Jacobs. Mijn eerste echte designer aankoop en ik ben super blij!!

Naast het kopen van mijn pareltje was het woensdag ook heerlijk weer. Ik ging met mijn moeder naar het terras om te lunchen en te genieten van een lekkere koffie met gebak. Heerlijk en echt een beetje vakantie gevoel!

2

Ik ontving vrijdagochtend een hoop pakketjes voor mijn blog. Altijd een feest om deze uit te mogen uitpakken. Er zaten een hoop mooie producten in voor de site.

In een pakketje zaten de nieuwe lipproducten van Burt’s Bees. Ik ben dol op dit lippenmerk en kan niet wachten deze zoetige kleurtjes te proberen. Het ziet er alleen al zo vrolijk uit!

3

Vrijdag nam ik mijn hondje mee voorop in mijn mand om even lekker te gaan fietsen in het zonnetje. Hij vind het zo lekker om in het mandje te zitten met zijn kopje in de wind. Super schattig!

Tijd voor een grote kop thee. Het was vrijdag einde van de middag en ik ging nog even aan de slag met wat kleine dingen voor mijn blog. Daarna was het alweer tijd om lekker weekend te houden.

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Ik wens jullie nog een fijne zondag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram