Insta Week #3

Insta Week #3

1

Het is weer einde van de week en dat betekent dat ik een nieuwe Insta Week voor jullie heb. In mijn Insta Week artikelen geef ik je een kijkje tussen de Instagram foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt. 

Ik kreeg een aantal mooie producten binnen voor de site, ging op pad met mijn zus en er kwam een nieuwe liefde in mijn leven. Benieuwd? Kijk mee!

2

Vorige week vrijdag dook ik lekker de keuken in om wat te koken. Ik maakte deze selfie even tijdens het klaarmaken van de wraps!
Mijn vriend en ik gingen zaterdagmiddag weg en dit waren mijn essentials. Mijn look a like lita’s lagen namelijk nog bij hem en toen ik ze zag wou ik ze direct aan.

3

We gingen even de stad in en kochten wat gebakjes om mijn verjaardag te vieren met zijn ouders. Bij de Action kwam ik deze make-up kit tegen voor €5,49. Ik twijfelde of ik hem mee zou nemen maar uiteindelijk toch maar niet gedaan. Mijn zus schreef er trouwens een review over mocht je toch nieuwsgierig zijn!
Met een tas vol gebakjes fietste ik ook even langs huis om twee te brengen. Eenmaal thuis lag er een pakketje voor mij klaar met de shaping box van Make-up Studio. De review hierover staat online.

4

Woensdag ging ik even met mijn zus een 4uurtje doen bij de HEMA. Ik vind zelf de taartjes ontzettend lekker maar net iets te klein. Ik bestel er daarom altijd maar twee! De volgende dag had ik nog een keer geluk, mijn vriend en ik moesten in de stad iets bekijken en toevallig was dit om 4 uur, we besloten ook samen een 4uurtje te doen! Yummie!
Bij thuiskomst lag er een pakketje om mij te wachten met drie heerlijke bodylotions van Treacle Moon. Het is z’n leuk, vrolijk en betaalbaar merk!

5

Donderdag had ik een afspraak en moest ik op pad. Ik droeg weer eindelijk is mijn shabbies die heerlijk lopen en een heerlijke fluffy jas.
Ik besloot met de bus te gaan en tijdens het ritje had ik mooi de tijd om even mijn tas op te ruimen. Ik vond deze prachtige lipstick nr 140 in Jucy Bubblegum!

6

Het allerleukste van deze week was het kopen van een hamstertje. Het leek ons erg leuk om een huisdiertje te nemen voor in zijn huis en kwamen uit op een schattige hamster. Tijdens onze zoektocht door de dierenwinkels viel mijn oog direct op dit mooi pareltje. Hij heet knor en ik ben er helemaal weg van!
Naast de lieve hamster kwam er nog een overdosis schattigheid aan. Het zusje van mijn vriend had een jong poesje gekocht en schattig dat die is!!

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne zondag! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram