Insta Week #29

Insta Week #29

0

Het is weer zondag en dat betekent tijd om een kijkje te nemen in mijn Instagram foto’s. Een week waarin ik weer op en neer ging naar Amsterdam voor het super leuke event van Kruidvat en een week waarin ik genoot van een hoop lekkers…

De herfst is echt in ons landje en ik merk het aan mijn eetpatroon, ik duik weer veel sneller naar de thee, geniet meer van een warme koffie dan frisdrank en elke dag heb ik zin in chocolademelk. Kijk mee naar mijn Insta week!

1

Chocolade melk met slagroom is echt het drankje van de herfst/winter. Ieder geval ik ben er echt dol op en wat is er dan lekkerder om dit warme drankje te nuttigen op het terras met een heerlijk herfst zonnetje.
De kat spice van mijn zus en haar vriend is echt een nieuwsgierig aagje!

2 Mijn vriend en ik zouden afgelopen vrijdag naar de bios gaan, helaas had ik zo last van mijn keel dat we besloten om zaterdag te gaan. Zo gezegd zo gedaan en gelukkig voelde ik mij een stuk fitter. We gingen naar de The Conjuring, ik hoorde van mensen om mij heen dat hij erg eng was dus ik ging goed voorbereid naar binnen. Mijn vriend ging ik nog een beetje extra bang maken! hihihi En natuurlijk mijn trots van deze week is toch wel mijn aankoop van deze prachtige make-up tafel. Ik ben er zo ontzettend blij mee dat ik vooral de vrij uurtjes thuis doorbracht aan dit praaltje.

3 Van Nescafe ontving ik een super schattig cadeautje, dit pakketje met daarin een mok en een doosje met koffie waarop mijn naam staat, hoe leuk!!
Het Kruidvat event van de week vond plaats in het Andez in Amsterdam, deze lampen zijn zooooooooo gaaf, net als de rest van het interieur.

4 Mijn moeder kwam thuis met lekker gebakjes waaronder dit rolletje met binnenin room. Wow, dit is lekker!!
Lekker thuis werken met mijn favoriete Blond Amsterdam mok, het is de Coffee to Go variant en hij is zo leuk.

5 Ik bracht een bezoekje bij mijn zus om samen wat te overleggen met onze sites. Dat moet natuurlijk onder het genot van een lekkere kop thee en iets lekkers.
Nog eeeeeen keer dan, mijn trots! Ik voel mij echt een prinsesje wanneer ik mijn kap tafel zie.

6 Er gaat geen week voorbij zonder langs de Starbucks te gaan. Nu ik de laatste tijd bijna elke week aan het reizen ben is mijn stop & relax punt lekker de starbucks.
Nog een selfie van mijn look vlak voor ik naar Amsterdam ging. In de herfst sferen met donkere lipstick en een lekker sjaal.

Dit waren mijn Instagram foto’s, wil je als eerste de foto’s zien dan kun je mij volgen onder de naam Fablouiseee.

Heb jij een leuke week gehad?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram