Insta Week #29

Insta Week #29

1Ik heb vandaag weer een Insta Week artikel voor jullie met foto’s van afgelopen week. Een week met heerlijke zomerse dagen, gezelligheid een familiefeest en een aantal leuke pakketjes.

Benieuwd naar mijn weekje in foto’s? Kijk mee!

2 Bij de C1000 kun je sparen voor Disney films wat echt ontzettend leuk is. Mijn vriend weet dat ik Disney films heel erg leuk vind en spaarde deze Aladdin Dvd voor mij.
Ik ontving een super leuk pakketje van de webshop elf vol met nieuwe producten. Alle producten die erin zitten zien er geweldig uit en ben ik druk aan het testen. Er staat een unboxing en een lipstick review al online!

3 Mijn moeder en ik gingen Donderdagochtend vroeg naar de stad. We dronken een heerlijk kopje koffie met gebakje in het zonnetje. Daarna natuurlijk een paar winkeltjes bijlangs en vond ik een super leuke broek voor maar €5,-. Omdat het zo lekker warm was besloten we nog een terrasje te pakken voor een ijsthee!
Die avond ging ik naar mijn vriend toe en zaten we tot laat op het balkon te genieten. We maakte een lekker zomers drankje met fruit en bubbeltjes water.

4 Die avond maakte ik deze selfie. Het was al een aantal dagen erg zonnig geweest en zoals je kunt zien was ik alweer door het insmeren heen erg verbrand. Gelukkig is het nu mooi bruin getrokken en doet het geen zeer meer.
De volgende ochtend werd ik wakker en zat ik om half 8 op het balkon te genieten van een lekkere ijssmoothie. Ik perste sinaasappels met bevroren aardbeien en ijsblokjes. Heerlijk z’n koud drankje op een warme dag!

5 Vrijdagavond gingen mijn vriend de stad in om wat zomerkleding te shoppen voor een familiefeestje. Ik kocht dit jurkje voor €7,- bij de H&M in de sale en ik vind hem super tof. Ook een jurkje die mee gaat naar Rome!
Zaterdag had ik een super gezellige dag met mijn familie en aanhang. We hebben van ’s ochtends vroeg tot half 3 ’s nachts in de tuin gezeten en genoten van een hoop lekker eten, drankjes en gezelligheid.

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL.

Heb jij nog iets leuks op de planning aankomende week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram