Insta Week #28

Insta Week #28

instaweek28

Vandaag heb ik weer voor jullie een Insta Week, een kijkje tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Een week waarin ik de drukste dag uit mijn leven beleefde, genoot van allerlei lekkers en eigenaar werd van een paar prachtige uggs…

Ik kijk terug op een ontzettend leuke week, ik heb veel leuke dingen mogen doen voor de site en heb een paar dagen heerlijke dagen gehad om te ontspannend. Benieuwd hoe mijn week was? Kijk mee!

0

Naast bloggen werk ik als freelance grafisch ontwerper zoals waarschijnlijk de meeste van jullie weten. Afgelopen zondag stond mijn hele dag in het teken van het ontwerpen en haalde ik mijn inspiratie uit dit heerlijke boek.
Woensdagochtend had ik een afspraak bij het media bureau Hot Pink. Wat een geweldig kantoor en wat een lieve vrouw!

1 Ik ben gek op deze poffertjes, helaas vergeet ik ze altijd te kopen als ik geen idee heb wat ik moet eten maar zodra ik ze in huis heb kan ik hier echt van genieten.
Mijn liefste lag weer heerlijk bij mij terwijl ik aan het werken was.

2

Op Utrecht Centraal besloot ik om een lekkere pasta bij Julia’s te halen. Ik ben echt dol op deze pasta’s maar ik krijg het elke keer weer voor elkaar om mijn tong te verbanden…
Aan het werk bij Keune, ik was uitnodigt om te fotograferen tijdens de show van de nieuwe najaarscollectie.

3 Met lieve Helen van Beautyill in de Photobooth tijens het BIG U event. De eerste keer ging helemaal mis, gelukkig mochten we nog een keer opnieuw. Ik heb zo moeten lachen!
Omdat ik woensdag een enorme lange dag had en veel mee had te sleuren besloot ik een koffer mee te nemen. Hierin kon ik lekker alles doen zonder veel te hoeven slepen. Ideaal!

4 Ik heb echt moeite om te wennen aan de kou en daarom zit ik het liefst bijna in de kachel…
Heerlijke smoothies!!

5 Ik kocht een nieuwe ketting die ontzettend licht is wat ik ideaal vind. Daarnaast vind ik hem ook nog is prachtig!
Van mijn vriend kreeg ik 2 chocolade repen waaronder de nieuwe Confetti, heerlijk er zitten smarties door de reep!

6 De vriend van mijn zus organiseerde vrijdagavond een surprise party voor mijn zus omdat ze haar diploma had gehaald. We stonden met feest hoedjes, slingers en fluitjes klaar om haar te verrassen.
Ahhhh en wel het pareltje van de week, via het BIG U event ontving ik van Uggs een paar prachtige Uggs met mijn initialen erop, ik ben werkelijk verliefd!!

Dit was mijn week, wil je mij volgens op Instagram om de foto’s direct te zien dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee

Heb jij een leuke week gehad?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram