Insta Week #28

Insta Week #28

1Het is weer einde van de week en natuurlijk heb ik dan weer een aantal Instagram foto’s voor jullie die ik heb gemaakt.

Een week waarin in naar Amsterdam ging, maar liefst twee keer pizza at en 40km ging fietsen. Benieuwd? Kijk mee!

2 Mijn zus liet mij een heel schattig plaatje zien van ananassen die een zonnebril droegen. Ik kon het niet laten om er zelf een te maken in de C1000 met de eerste beste ananas die ik tegen kwam.

Ik maakte deze Selfie toen ik net van de kapper af kwam. Mijn haar was heel vol gekruld en ze danste in de wind.

3 Gistermiddag ging ik weer een eind fietsen met mijn vriend maar dit keer was het toch wel pittig voor mij. Na 40 km had ik het wel gezien en was dit het enige medicijn wat mij nog kon wakker houden.

Lekker aan de verse pizza in de Bijenkorf. Ik koos een Margaritha omdat ik simpele pizza’s het lekkerste vind en deze van de Bijenkorf was echt heerlijk.

4 Onderweg naar Amsterdam met mijn favoriete rugzak, een lekkere drankje, een croissant, een lekker zonnetje en een heerlijke dag in het zicht.
Mijn zus en ik gingen als een van eerste de zaal binnen tijdens de show van Nanine Linning. Het stroomde langzaam (te langzaam) vol met mensen en voor je het wist hadden alle goodiebags een eigenaar.

6 Deze espadrilles van Chanel staan heel hoog op mijn wishlist maar het prijskaartje vind ik echt too much. Een hele poos geleden vond ik neppe op Ebay en natuurlijk moest ik ze bestellen. Ze kwamen van de week eindelijk binnen en zijn perfect. Ze zijn mooi, zien er precies zo uit en lopen ook nog is lekker. Ik denk wel dat ze snel af zijn maar voor even vind ik ze heel leuk! Mocht ik de loterij winnen dan koop ik de originele!

Nog een lekkere pizza heb ik deze week om te laten zien. Deze maakte ik zaterdagavond zelf en was weer heerlijk. Ik koop altijd de verse pizza bodems van de Albert Hein en beleg het daarna met verse producten. Echt een tip als je zelf ook een pizza wilt maken.

5 Ik had een hele grote bestelling gedaan bij H&M en ook dat pakje kwam binnen. Helaas kon ik maar twee stukken houden want een groot deel van de bestelling was toch niet helemaal wat ik in gedachten had.

Een ding uit de bestelling die ik natuurlijk ging houden waren deze schoenen en daar heb ik al heerlijk op gelopen tijdens Fashion Week!

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL.

Heb jij nog iets leuks op de planning aankomende week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram