Insta Week #27

Insta Week #27

 instaweek

He he eindelijk heb ik weer een Instagram dairy voor jullie. Ik weet niet wat het is maar op een of andere manier vergeet ik gewoon vaak Instagram foto’s te maken terwijl ik het wel heel erg leuk vind…

Maar goed, vandaag staat er weer een kers verse Insta Week voor jullie klaar, nummeroo 27. De afgelopen weken was net als het weer wisselvallend. Ik was lekker aan het werk voor de site, at ik pepernoten, bezocht ik een event, had ik afspraken en bracht ik door bij mijn vriend. Kijk mee!

0 Bij de Action kocht ik deze super schattige dessert lepels in de vorm van een hartje. Ik heb ze al lekker gebruikt en wat zijn ze schattig.
Afgelopen week was ik niet goed voorbereid op het weer, ik ging naar mijn vriend op mijn sandalen maar ’s avonds regende het hard en was het een stuk kouder hihi

1Marsmellows branden vind ik zo gezellig en leuk om te doen, daarnaast is het ook nog is heerlijk.
Mijn lieve hondje genoot nog even van het avond zonnetje in de tuin.

2 Een tijdje terug kocht ik bij de Ikea super schattige flamingo glazen, ook waren er ananas glazen maar die nam ik niet mee wat ik achteraf toch wel jammer vond. Toen mij zus laatst naar Ikea ging nam ze deze 2 voor mij mee, super lief!
Aan de slag met de Paper manicure van essence, wat een ellende!

3 Bijna iedere vrijdag maken mijn vriend en ik zelf pizza. Mijn favoriete ingredienten erop zijn salami, kaas en tomaat. Helaas stond bij het maken van deze pizza mijn vriend te dromen want het was een en al kaas…
Lekker aan het werk met een sterk kopje koffie!

4 Afgelopen dinsdag was ik in Soest, de terugweg na huis toe bracht veel vertraging met zich mee waardoor ik de tijd had om lekker een kopje thee te drinken op Utrecht Centraal.
Voor mijn wenkbrauwen doen ben ik z’n 1 uur kwijt. Ik zie er altijd een beetje tegenop, maar wanneer het klaar is ben ik wel blij!

5 Met lieve Helen van Beautyill op de foto, wat is het een lieve meid!
Pakketje uit Korea kwam binnen, zo leuk al die samples die ze erbij stoppen.

1 Ahhh wakker worden met de Mikro gids in de brievenbus met daarop de mooiste man, Channing Tatum!
Mijn vriend ging zaterdagochtend naar de winkel voor ontbijt. Omdat ik niet wist waar ik zin aan had zei die dat hij het wel wist. Hij kwam terug met dit!

2 Ik ben dagelijks bezig met make-up, uitzoeken, sorteren en opruimen. Ik hou erg van netjes en structuur dus ging ik mijn make-up weer opnieuw inrichten.
Deze lakjes wou ik al ontzettend lang, nu ik ze heb ben ik heel erg blij, ze staan ze vrolijk!

3

Naast het ordenen van mijn make-up ben ik ook bezig geweest met het opruimen van mijn nagellak en heb ik alle budget nagellakjes in deze opberg doos gedaan van de Action.
Ook heb ik mijzelf verrast met een prachtig Michael Kors horloge die ik het liefst dag en nacht om heb, hij is zo mooi!

Dit waren de foto’s van afgelopen 2 a 3 weken.
Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram