Insta Week #27

Insta Week #27

1Goodmorning! Het is weer zondagochtend en dan is het natuurlijk tijd om een kijkje te nemen tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week!

Een fijne week met mooie dagen, lekkere croissantjes en een heerlijke gebakje. Benieuwd naar de foto’s? Kijk mee!2 Zondagochtend wakker worden bij mijn vriend met mijn super schattige kattenkopjes legging. Deze kocht ik in Londen bij de Primark en vind ik heerlijk om te dragen.
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten (als je mijn Insta Weeks vaker bekijkt) ben ik dol op croissantjes. Bijna ieder weekend is het z’n feest en eet ik lekker mijn favoriete broodjes.

3 Mijn floral kimono vind ik geweldig. Vooral de kleuren combinatie met blauw tinten en paars maakt hem geweldig. Met zomerse dagen is het een ideaal kledingstuk om te dragen.
Ik maakte deze selfie met een leuke bloemenkrans in mijn haar. Het staat zo lekker vrolijk.

4 Ik ontving van een PR Bureau een uitnodiging voor een event van Disaronno. Uitnodigingen die per post komen zijn extra leuk en helemaal met schattige goodies erbij.
Tijdens de wedstrijd van het Nederlands elftal moest ik natuurlijk iets in oranje bij mij hebben. Ik koos voor de beste optie, een cornetto caramel!

5

  Donderdag ging ik een eind fietsen met mijn vriend. Ik maakte deze foto toen we weer thuis waren. Ik was moe maar voldaan van een heerlijke tocht in de natuur.
Dinsdagavond ging ik langs bij mijn pasgeboren neefje. Ik nam drie leuke shirtjes mee. Zijn ze niet schattig? 6 Nog meer post kwam er binnen deze week. Ik ontving een pakketje van GOSH met de nieuwe najaarsproducten en nog twee hele mooie lipproducten van Maybelline.
Tijd voor wat fruit, ik kocht een doosje met kersen, yummie!

7 Sinds een paar dagen heb ik een nieuw kastje op mijn kamer en ik ben er zo blij mee. Ik heb er een filmpje overgemaakt.
In de supermarkt kocht ik een flesje cola maar er waren alleen maar mannen namen te vinden. Daarom besloot ik te gaan voor de naam van mijn vriend. 8 Hmmmm! Je kunt het al raden, dit was zaterdagochtend. Mijn vriend verraste mij met een gedekte tafel met ontbijt erop. Hij was al vroeg naar de bakker gegaan toen ik nog sliep en maakte mij blij met deze verse croissant.
Nog meer lekkers op zaterdag. Ik vierde de samen met mijn vriend alvast zijn verjaardag. Ik ging naar de bakker en kocht twee lekkere gebakjes. Ze waren allebei echt super lekker.

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Heb jij deze week nog iets leuks op de planning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram