Insta Week #26

Insta Week #26

instaGoedemorgen! Het is tijd om een kijkje te nemen tussen mijn Instagram foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt.

Het was een fijne week met leuke dagen en mooie momenten. Helaas moest ik  op het laatste moment het event van GOSH missen waardoor ik er ook geen verslag over kon maken ( vandaar dat er niks online is gekomen) . Maar er was meer leuks deze week en dat heb ik op de foto gezet. Kijk mee!

1 Deze week stond natuurlijk weer in het teken van lekker werken voor de site. Ik ging aan de slag met wat nieuwe producten waaronder dit parfum van Oriflame. Ik vind het maken van foto’s en vervolgens klaarmaken voor de site heerlijk om te doen.
  Ik vond bij de Big Bazaar deze leuke kaars in een heerlijke fruit geur in combinatie met cream. Hij is echt heerlijk  en ziet er ook nog is heel leuk uit.

2  Ik maakte een snelle lunch tussen het werken door. Ik ging voor wat yoghurt met banaan en wat ontbijtgranen.
De Fashionista stuurde mij de super toffe uitgave in samenwerking met Nikkie Tutorials. Het blad is echt een must voor beautylovers!

3♥  Mijn moeder kocht lekkere gebakjes en natuurlijk kan ik dat niet weerstaan. Het is een torentje gevuld met slagroom en vloeibare karamel. In een woord: Goddelijk.
  Ik ontving een pakketje van een PR bureau met nieuwe zomerse producten van Oriflame. Binnenkort meer erover op de site.

4 Ik bracht een bezoekje aan de stad en vond een outlet winkeltje waar ik onwijs veel leuke items tegen kwam. Ik ging naar huis met 2 merk broeken met een korting van maar liefst €160,-  ik betaalde maar €20,-

Spulletje klaar leggen voor het weekend bij mijn vriend. Ik denk altijd dat ik bij me heb wat ik nodig heb maar ik mis elk weekend wel weer wat. 5

Mijn moeder en ik brachten een bezoekje aan de markt en besloten lekker te genieten van het ochtendzonnetje op het terras. Ik nam een lekkere thee.
Op weg naar huis liepen we opnieuw langs een ander terras en begon opnieuw het zonnetje heerlijk te schijnen. We besloten nog een keer te genieten en dit keer nam ik een lekkere cappuccino. Heerlijk zulke momentje, hier kan ik echt van genieten.

6 Het weekend breng ik door bij mijn vriend en op deze dagen eet ik niet echt koekjes waardoor ik extra honger heb met het avondeten. Toch niet echt een goed plan want met honger boodschappen doen is geen goed idee. Ik kon het niet laten en nam deze repen mee naar huis.
Mijn vriend gaat over twee maand al op de fiets naar Frankrijk. Hij had een kampeertent besteld en deze werd vrijdag al bezorgd. Natuurlijk gingen we die even opzetten op een grasveld en daar maakte ik deze foto van de zon die onder ging.

Vanavond is het natuurlijk tijd voetbal, spannend! De rest van de dag heb ik een heerlijke luie zondag waar ik lekker van ga genieten! Fijne dag iedereen!!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Ga jij vanavond voetbal kijken?
Heb jij nog leuke plannen deze week!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram