Insta Week #25

Insta Week #25

instaHello! Een beetje later dan de bedoeling was maar tijd voor mijn Insta week artikel. Deze week heb ik niet heeeel veel instagram foto’s maar toch genoeg om te laten zien.

Het was weer een fijne week en een heerlijk weekend. Ik heb vooral foto’s gemaakt van mijn eten die ik at omdat het zo lekker was haha. Kijk mee naar mijn foto’s!

insta1 Begin van de week ging ik even de stad in en zag dat er alweer volop sale in de winkels te vinden was. Ik nam een kijkje in de H&M en vond het fluffy vestje die ik al een tijdje wou hebben. Nu hing hij tussen de sale voor €15,- en nam ik hem mee!
Vrijdagavond was ik bij mij vriend en sávonds kreeg ik  zoveel zin in wat lekkers dat ik besloot mijn favoriete combi te maken. Een lekker broodje met avocado en ei. insta4 Ik ontving van de V&D een heel tof pakket met daarin de leopard rugtas die ik al super lang wou hebben. In de rugzak zaten nog meer hele leuke spulletjes waaronder de blauwe sjaal, een koptelefoon, een mobiele oplader en een waterpistool.
Ik ontdekte de white choc van Oreo. Oreo vind ik erg lekker maar eet het niet vaak, in de winkel zag ik heel vaak de andere varianten staan en ik besloot het toch maar is te proberen. WOW wat is dat lekker!

insta2 Woensdag besloot ik outfit foto’s te maken met mijn nieuwe schoenen en spullen die ik kreeg van de V&D. Ik maakte voor ik wegging deze selfie.
Mijn vriend maakte de foto’s en vonden en hele mooie locatie. insta3 Zaterdagavond besloten we een lekker broodje te maken met een salade. We besloten voor een Vega burger te gaan met een heerlijke koude aardappel salade.
Jawel, nog meer eten! Zondag gingen we voor een pittig recept, we maakte wraps met opnieuw vega en een hete peper sausje.

De rest van het weekend was heel rustig, ik en mijn vriend gingen samen een kwarktaart maken op de ‘gezonde’ manier. Hij was zeker gelukt maar ik mis toch wel een beetje meer zoetigheid. Aankomende week heb ik leuke dingen op planning, ik ga naar Amsterdam voor GOSH, heb leuke samenwerkingen waar ik voor aan de slag ga en hoop te genieten van mooi weer.

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Heb jij nog leuke plannen deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram