Insta Week #24

Insta Week #24

1

Afgelopen dagen waren er rondom Fablouise veel problemen zoals een paar van jullie waarschijnlijk al wisten. De site was gehackt en stond helemaal op hol. Artikelen die klaar stonden werden gewoon geplaatst maar ik kon geen artikelen meer maken en die online zetten. Vandaar dat het allemaal wat anders ging dan normaal…

Ook Insta Week kon niet worden geplaatst omdat deze natuurlijk nog gemaakt moest worden. Vandaar dat hij nu wat later als normaal online komt. Ik had een geweldige week ondanks de stress van mijn website, een week waarin ik genoot van het mooie weer, mijn vriend en de vakantie. Kijk mee!

2

 • Ik hou van snoepen zoals jullie weten en deze kaneel koeken zien er echt heerlijk uit. Helaas waren ze minder lekker dan ze eruit zagen, ze waren namelijk ontzettend droog…
 • Ik ging Vrijdag avond lekker wandelen met mijn vriend we kwamen oa. deze schapen tegen die totaal niet bang waren om naar het hek te komen!

3

 • Zoals we allemaal hebben meegekregen was het heerlijk weer de afgelopen dagen. Van zulke dagen moet je gebruik maken en besloten we lekker te gaan varen in Giethoorn.
 • Ik hou van wilde bloemen. Later als ik een eigen tuin heb wil ik dit zeker ook!

4

 • Zaterdag ging ik met mijn vriend naar de Efteling! We hadden de beste dag uitgezocht aangezien het helemaal niet extreem warm was. Wel was het erg druk maar doordat het park tot 12 uur geopend was konden we heerlijk genieten van een leuke dag.
 • Met de beentjes in het heerlijke water!

5

 • Ik ging voor blauw!
 • Prachtig landschap om over te wandelen.

6

 • Ik ben al een paar keer eerder in de Efteling geweest maar nooit kwam ik Lang nek tegen. Nu is het eindelijk gelukt en wat is die leuk!!
 • Suikerspinnen vind ik helemaal niet zo lekker, maar zaterdag kon ik het niet laten!

7

 • Mijn vriend had een leuke verrassing bedacht. Hij reserveerde een overnachting in een hotel zodat we zaterdag na de Efteling niet na huis hoefde maar konden we lekker naar een hotel toe. Het was een onwijs grote kamer met een heerlijk bad waar ik natuurlijk even gebruik van ging maken.
 • Eindelijk vond ik op het station mijn naam op het Coca Cola flesje!

8

 • Ik maakte deze onwijs heerlijke pizza. Elke keer wanneer ik deze foto zie krijg ik ook direct weer honger. YAM!!
 • Danio heeft een nieuw toetje met witte chocola, deze moest ik proberen en hij is geweldig lekker!

9

 • In ons hotel in Den Bosch stond een onwijs grote vogelkooi met lieve vogeltjes erin. Zoiets wil ik later ook!!
 • We besloten zondag omdat het zo heerlijk weer was 2 fietsen te huren bij ons hotel om lekker door Den Bosch te fietsen. We deden een prachtige natuur route van meer dan 40 km. Ondanks de warmte was het goed te doen met het lekkere windje en de fiets restaurantjes langs de weg!

10

 • Voor dinsdag had ik samen met mijn vriendin Charlotte een dagje Zwaluwhoeve gepland. We hadden de Beauty de Luxe Arrangement waarbij ik een heerlijke gezicht behandeling kreeg en een hele dag kon genieten.
 • Ook hoorde daar natuurlijk een VIP parkeerplaats bij!

11

 • Ik heb een grote verslaving voor chocopasta. Toen ik bij de c1000 de Nutella in de aanbieding zag moest ik deze ook meenemen!
 • Foto van ons samen tijdens onze 40 km fietstocht!

12

 • En weer een lekker drankje tijdens het fietsen. Hard nodig tijdens de brandende zon en onwijs gezellig. Wanneer je een stuk gaat fietsen kom je op mooie plekken waar je niet zo snel komt normaal.
 • Ook was ik bezig met mijn make-up en besloot ik een grondige schoonmaak te doen. Ik heb zoveel dat ik vergeet om sommige dingen te gebruiken. Hoogtijd om er de bezem door te doen en ik heb daarom veel weggedaan.

Dit was mijn heerlijke week. Wil je als eerste de foto’s zien dan kan je mij volgen op Instagram onder de naam Fablouiseee!

Hoe was jouw week?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram