Insta Week #24

Insta Week #24

1Wat een heerlijke week was dit! Het weer zat mee, de voetbal wedstrijd was geweldig en ik heb genoten van een hoop leuke momenten.

Zo at ik lekkere pannenkoeken, keek ik voetbal met lieve mensen en werd het een super gezellig avond en ging ik een eind fietsen met mijn vriend om lekker in het zonnetje te picknicken! Kijk je mee naar de rest? 2 Yeah! Prachtig nieuws begin van de week, mijn zus beviel van haar prachtige zootje Benjamin! Wat is het een lieverdje, en nu ben ik tante!
Ik ontving van Lactacyd een pakketje met daarbij een hele leuke hipster van de Victoria’s Secret. Ik ben super fan van het merk dus hiermee maak je me heel blij! 3 Hmmmm, het was alweer een jaar of 2 geleden dat ik een magnum voor het laatst had gehad dus met het mooie weer van afgelopen week werd dat hoog tijd. Ik en mijn moeder besloten een heerlijke Magnum Almond te nemen! Echt genieten.
Nog meer lekkers, mijn vader bakte heerlijke pannenkoeken en dat kan hij als de beste. Met kaas vind ik altijd het lekkerste. 4 Ik trakteerde mijzelf op een mascara van Chanel, de Le Volume, dit is echt mijn favoriet en de beste mascara die ik ooit heb gehad. De afgelopen week was er nog is 40% korting dus hoogtijd hem weer te kopen!
Ik nam een heerlijk maskertje om even te ontspannen. Ik nam er twee mee uit Londen en de Spice versie was echt heerlijk, het leek wel een karamel pasta die ik over mijn gezicht heen smeerde.

5 Zaterdagochtend ging ik lekker ontbijten met mij vriend, we haalden lekkere broodjes bij de bakker en mijn favoriet, de croissant.
Diezelfde middag gingen we lekker op pad en einde van de dag nam mijn vriend me mee naar een gamestore. Ik ben helemaal niet weg van gamen maar ik zag opeens dit Harry Potter spel en direct was ik om!! 6

Ik vind comfi outfits helemaal geweldig, ik heb een hele fijne stretch broek en combineer het met een leuke oversized top en sieraden. Helemaal prima!
In de plaats waar ik woon is een speciale pluk tuin neergezet waar je wilde bloemen mag plukken. Mijn moeder en ik gingen erheen en maakte deze mooie bos. Ik vind wilde bloemen prachtig.
7 Pizza time! Zaterdagavond besloten mijn vriend en ik verse pizza te maken. Ik belegde het met mozzarella, tomaat en salami.
Grapefruit is heerlijk om te mengen met verse jus, ik maakte een vers fruit sapje voor bij het ontbijt en voegde deze prachtige vrucht toe.

Gisteren vierde ik nog gezellig Vaderdag, ik verraste mijn vader met een grote ballon van Greetz en at een heerlijk zelfgemaakt taartje bij de ouders van mijn vriend. De komende week natuurlijk op woensdag weer voetbal kijken en voor de rest aan het werk! Ik heb er weer zin in 😀

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Heb jij nog plannen deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram