Insta Week #23

Insta Week #23

insta1Deze week is weer onwijs snel voorbij gevlogen maar hij was top. Ondanks de verkoudheid die lang bleef hangen heb ik mij kunnen vermaken en heb ik genoten van het mooie weer!

Ik ging lekker rustig aandoen, ging opzoek naar een volgende vakantiereis met de zus van mijn vriend en nam lekker veel fruit in mijn ontbijtje. Benieuwd naar wat ik o.a.. heb gedaan deze week? Kijk mee!

insta2 Ik ontving per post deze prachtige kit van Pur Minerals. Het is een Limited Edition met een prachtig oogschaduw palette, een eyeliner en een lipgloss. De kit is geïnspireerd op de nieuwe film met Channing Tatum erin, oei!!  Binnenkort zal er meer over verschijnen op de site.
Ik kocht een nieuwe foundation en dit keer liet ik mij goed informeren en kwam ik uiteindelijk op deze versie van Chanel. Ik ben zo blij met deze aankoop, mijn make-up ziet er beter uit als ooit!

insta4

Een selfie vlak voor ik de tuin in ging om lekker te genieten van het zonnige weertje. Ik ben helemaal verliefd op mijn bloemen kimono van de Primark.
Ik nam een lekker ontbijtje met muesli, fruit en yoghurt. Hmm hier kan ik heel erg van genieten.

insta3

Ik ging vrijdagavond naar mijn vriend toe en nam mijn nieuwe Victoria’s Secret spullen mee. Ik word helemaal blij van mijn make-up tas in lekker neon kleur en mijn zwarte rugtas.
Ook had ik zin om mijn extentions er weer bij te pakken. Ik heb ze al een tijdje maar veel te weinig gedragen, tijd om daar verandering in te brengen en het weekend ermee door te brengen. Het is toch altijd tof om lang haar te hebben.

insta5 Zaterdag ging ik met de ouders van mijn vriend mee naar Friesland om Oma te bezoeken. Ze woont op een prachtige locatie waar je heerlijk kunt genieten in de tuin. We hebben de hele middag en avond genoten van de natuur.
En ook van het prachtige beest wat ze in de wei achterhaar heeft lopen, een hooglander heet het volgens mij. Het dier is werkelijk prachtig en kon ik de hele dag van genieten.

insta6 Nog een ontbijtje lekker in de tuin opeten. Van zulke momenten word ik blij en is een goed begin van de dag.
Ik ontving deze week opnieuw de geweldige Colorburst lipproducten van Revlon. De kwaliteit en de matte kleuren zijn geweldig en raad ik zeker aan!

Voor de rest genoot ik dit weekend net als vele van jullie van het mooie weer. Ik ging lekker cabrio rijden zondagmiddag met mijn vriend en die avond gezellig met de familie BBQ-en. Morgen weer lekker aan de slag en bloggen!!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Heb jij nog leuke plannen dit Pinkerster weekend/ deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram