Insta Week #22

Insta Week #22

Hi Ladies! Het was even rustig op Fablouise.nl omdat ik heerlijk aan het genieten was van een paar dagen in Londen. Ik ben weer terug en heb ook een lading foto’s meegenomen die ik op Instagram heb geplaatst.

De voorbereidingen voor de vakantie, leuke aankoopjes doen en heerlijk doorbrengen in Londen. Benieuwd naar afgelopen weken? Kijk mee!

1

♥ Ik begin met deze selfie ik maakte tijdens het werken aan mijn blog. Ik moest nog een aantal dingetjes doen voor ik ‘vakantie’ ging houden. Ik draag op mijn lippen hier de kleur Silly van MAC.
♥ Na het werken ging ik mijn tas in pakken en naar mijn vriend toe. Ik gebruik heel graag mijn rugzak van Victoria’s Secret die ik vorig jaar in Londen kocht. 2

♥ Ik ging nog even de stad in om wat aankoopjes te doen. Zo had ik een nieuwe mascara nodig en ging ik voor deze van Dior!
♥ Thuis werden er nog een aantal mooie pakketjes gebracht waaronder dit tasje die ik bestelde van Supertrash. Hij komt van de webshop Duifhuizen en ik ben hier zo blij mee!

3

♥ Ook bestelde ik voor de vakantie nog nieuwe Nike schoenen. Ik vond het wel leuk een ander model te kiezen en ging voor deze witte variant. Ideaal voor Londen dacht ik zo, ze lopen namelijk heerlijk.
♥ Een tijdje terug ging de rits en de voering van mijn leren jasje stuk. Ik wou het laten maken maar eigenlijk was die wel toe aan vervanging. Ik ging daarom opzoek naar iets nieuws en kwam een super leuk bomberjack tegen van Supertrash. Hij is super leuk en heeft ook een enorm zacht stofje! Daarnaast kocht ik ook nog een lekkere trui die ook weer van Supertrash is. Zo was ik helemaal in de Supertrash sferen!
4

♥ Dinsdagochtend ging om half 5 de wekker en ging ik samen met mijn vriend naar Schiphol. Mijn vriend is niet echt een liefhebber van vliegen en was daarom ook wel een beetje zenuwachtig. Ik vond hem de hele tijd zo schattig kijken dat ik deze foto even moest maken.
♥ Eenmal in de lucht ben je er ook zo, een vlieg reisje naar Londen stelt niks voor. Snel even goed genieten van het prachtige uitzicht want voor je het weet ben je al weer aan het landen.
5

♥ Het hotel dat we hadden geboekt had een prachtige ligging naast het Hyde Park. Beter kan je het niet hebben dacht ik zo. De entree van het hotel was trouwens prachtig en had deze mooie vloer.
♥ Lekker wandelen door Londen met de geweldige gebouwen en romantische plekken.
6

♥ Op mijn lijstje stond een bezoekje aan de grootste Lush winkel die sinds kort op Oxford Street geopend is. Ik nam natuurlijk even een kijkje in deze prachtige winkel.
♥ Bij een leuk bloemenkraampje kwam ik deze flowerpower bloemen tegen met alle kleuren. Zo apart maar best grappig. 8

♥ Even een foto bij z’n prachtige entree in Londen. Ik had even geshopt bij de Selfridges en genoot lekker van het zonnetje!
♥ Mijn vriend en ik bezoeken vaak musea en in Londen gingen we dat ook doen. We maakte deze foto in het British museum en daarna gingen we naar de afdeling met mummies, Brrr!

9

♥ Londen vind ik helemaal geweldig en het maakt mij intens blij om daar te zijn. Heerlijk er wakker worden met een Pumpkin Spice Latte en de gratis Fashion krant is dan ook een perfecte ochtend! Op naar Covent Garden!
♥ Ik trakteerde mijn vriend op een etentje bij het Hard Rock cafe en mijn vriend nam mij mee naar de Italiaan waar we heerlijk hebben gegeten. Als dessert namen we samen deze heerlijke Cheesecake.
10

♥ Happygirl moment! Ik kocht mijn allereerste NARS product en vond op het vliegveld bij Stansted nog de aller laatste lipstick TATS uit de MAC giambattista valli collectie. Ik was zo blij dat ik hem toch nog heb kunnen scoren!
♥ Thuis komen is fijn maar ik verlangde al weer naar Londen. Mijn vriend ging lekker koken en maakt een lekkere pasta carbonara. Serie aan en lekker terug denken aan de mooie week in Engeland!

Er komt nog een uitgebreid foto verslag van Londen!
Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam LauraLouiseNL of FablouiseNL

Fijne week! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 14 september 2015 / 19:21

  Fijne foto’s.. Wat is je nieuwe tasje van Supertrash ontzettend mooi zeg!

 2. 14 september 2015 / 14:48

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Gaaf zeg je eerste NARS product, wil ik ook nog wel haha

 3. 14 september 2015 / 12:55

  Super leuke foto’s en wat een hoop leuke spullen heb je gekocht:)

 4. 14 september 2015 / 12:38

  Wauw, wat moet jij een geweldige week hebben gehad in Londen zeg. Londen lijkt me zo mooi! Fijn dat je toch je MAC aankoopje heb kunnen doen, lucky you! En je eerste NARS product, wauw! Ik heb een concealer van NARS en nu wil ik meer… haha! Lijkt me trouwens heel lekker wat je vriend heeft gekookt, ziet er echt goed uit! Superleuke diary!
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram