Insta Week #22

Insta Week #22

instaDe afgelopen week was natuurlijk super leuk, ik was namelijk van maandag tot donderdag in Londen en ik heb werkelijk genoten van deze dagen!

Er staan al 3 filmpjes online waarin ik laat zien wat ik allemaal heb gedaan maar ik maakte natuurlijk ook een paar Instagram foto’s! Op reis gaan vind ik geweldig maar er gaat niets boven thuis komen. Helaas ben ik op dit moment snot verkouden wat ik al zag aankomen door alle airco in het vliegtuig. Helaas maar het was het zeker waard! Benieuwd naar de foto’s? Kijk mee!

0✿ Op schiphol vlak voor we naar Londen gingen vliegen. Ik had er onwijs veel zin in!
✿ In Londen vonden we direct een heel leuk tentje waar je lekker kunt zitten en eten genaamd Pret a Manger, de plek waar we elke dag weer terug kwamen om te ontbijten.

1✿ Vliegen met KLM, prachtig uitzicht boven de wolken!
✿ Nog een keer ontbijten bij Pret a Manger, ik koos iedere dag voor de croissants omdat ik daar dol op ben en deze waren extra lekker. Daarbij dronk ik een verse smoothie met bessen, een kop thee en een banaan.

2✿ Met Charlotte bij de Ask Italiaan, een leuke italiaanse tent waar we heerlijk gingen eten.
✿ Bij de bekende M&M store kocht ik een zak met M&M’s voor mijn vriend en een beetje voor mijzelf. Ik schok alleen een beetje van de prijs die 14 pond was. OEPS!

3✿ Samen voor de Tower Brige, ik hou van cultuur snuiven en deze brug was werkelijk prachtig en ongelooflijk om te zien in het echt.
✿ De pasta die ik bestelde bij Ask Italiaan, daarbij nam ik nog verse knoflook broodjes. Yumm!!

4✿ De  eerste buit van dag 1, ik had heerlijk geshopt bij de Primark, de Victoria’s Secret en de Superdrug!
✿ Ook in Londen is Starbucks altijd een goed idee, ik had het erg koud en om even lekker op te warmen besloten we bij de Starbucks te zitten met leuk uitzicht over Oxford Street.

5✿ Een bezoekje aan het Hard Rock cafe stond ook op ons lijstje. We gingen om 7 uur heen maar het was ontzettend vol. We kregen een lekker drankje en moesten 2 uur wachten voor een tafeltje. Eenmaal binnen nam ik de Legendary Burger!
✿ Ik kocht deze beanie met Chanel logo, ik wou hem al een tijdje bestellen op Ebay maar ik kwam het tegen op de Camden Market. Het was best koud in Londen dus hij kwam direct van pas.

8

✿ Terug naar huis vliegen met het prachtige uitzicht!
✿ Ik mis mijn vriend altijd heel snel, ook al waren het maar 4 dagen ik was blij hem weer te zien. We gingen zaterdag samen wat leuks doen maar helaas was ik al erg verkouden geworden.9✿ In Londen kocht ik nog wat lekkere dingen bij de Marks & Spencer voor in het hotel, de popcorn met zout en zoet is echt te lekker.
✿ Zaterdag maakte ik een super vitaminie shake om de verkoudheid aan te pakken, mijn vriend kocht deze heerlijke aardbeien!

Dit waren mijn Instagram foto’s van afgelopen week! Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij volgen onder de naam FablouiseNL

De aankomende week ga ik weer hard aan de slag voor de site en ik hoop dat ik snel van mijn verkoudheid af ben om de shoplog op te nemen!
Heb jij nog leuke plannen deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram