Insta Week #21

Insta Week #21

Hi Ladies. Tijd voor een nieuwe Insta Week artikel waarin ik een kijkje geef tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Ik had heerlijke dagen vol leuke uitjes en momenten. 

Ik vierde de verjaardag van een vriendin van mij, ging naar Zwolle toe en heb een heleboel lekkere lekkers gegeten. Benieuwd wat ik de afgelopen week heb uitgespookt? Kijk mee naar mij nieuwe Insta Week!


1

♥ De week begon niet zo goed. Door een fout op mijn website zijn alle reacties van afgelopen jaren verwijdert en dat waren er heeeeeeeeeeeel veel. Ik baalde enorm en zocht direct contact met mijn hosting. Helaas was er niks meer aan te doen, we hebben de site terug gezet in de laatste back-up maar het bleek al eerder eraf gehaald zijn. Ik vind het erg jammer maar er is niks aan te doen en wat de oorzaak geweest is zal ik ook niet weten.

♥ Ik word blij van foto’s met bloemen. Deze maakte ik in Roermond waar een kraampje stond vol met prachtige rozen! 2

♥ Donderdag vierde ik de verjaardag van een vriendin. We gingen naar Zwolle toe om daar te lunchen en even koffie te drinken bij de Bagels & Beans.

♥ Daarna natuurlijk even samen op de foto en wat winkeltjes bezoeken.

3

♥ Na de koffie, een heerlijk broodje en wat winkeltjes had ik weer trek gekregen en besloot ik nog een gebakje te nemen. Ja, ik ben een snoepkont. We gingen zitten bij de banketbakkerij Van Orsouw waar ik koos voor dit aardbei gebakje. Hmm!

♥ Vrijdagavond nam mijn vriend mij mee naar de stad om een lekker ijsje te halen. Het was heerlijk weer en daarom ideaal om een ijsje te eten. Ik ging voor een bolletje aardbei en chocola! Goed begin van het weekend. 4

♥ In de stad waar ik woon was er afgelopen weekend op zaterdag en zondag en Food Truck festival. Ontzettend leuk en daar moest ik natuurlijk een kijkje nemen en deze grote daisy op de foto zetten. De rest van de zaterdag genoot ik van de zon en stiekem van nog een ijsje!

♥ Zondag had ik een heerlijke dag en gingen mijn vriend en ik een stuk fietsen. We kwamen bij een lunchroom aan waar ik deze grote pannenkoek bestelde. Heerlijk!
5♥ Naast de lunchroom was een midgetgolf baan aanwezig en dat wouden we altijd al een keer samen doen. We waren allebei enorm fanatiek en hebben veel gelachen. Uiteindelijk won mijn vriend…

♥ Na het midgetgolfen bestelde ik nog een ijsje en een blikje cola voor onderweg. We moeten namelijk weer terug fietsen naar huis. Even genieten van dit koele drankje in de prachtige omgeving.

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne week! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 24 augustus 2015 / 21:04

  Ah wat jammer maar niks aan te doen toch! Leuke week!

 2. 24 augustus 2015 / 20:01

  Wat een fijne (eet)foto’s :-)! Jammer van al die verwijderde comments!

 3. 24 augustus 2015 / 13:02

  Wat een leuke foto’s, prachtige bloemen en heerlijk zo’n ijsje!

 4. 24 augustus 2015 / 12:37

  zo te zien heb je een fijne week achter de rug op de verwijderde comments na 🙂

  • 24 augustus 2015 / 14:17

   Ja dat was even minder, maar gelukkig maakte de rest van de week een hoop goed 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram