Insta Week #21

Insta Week #21

1Terwijl ik deze dairy zit te maken ben ik ondertussen van alles aan het doen, ik probeer mijn koffer in te pakken, te genieten van een glas cola en een chocolade koekje en ook nog is een programma op tv te volgen…

Vandaag is het ieder geval tijd om weer terug te kijken tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. De week waarin ik lieve mensen over de vloer kreeg om gezellig te eten, lekker van het warme weer genoot en mooie producten ontving per post. Benieuwd? Kijk mee!

2 Ik ging een stuk wandelen met mijn hond en vriend en we kwamen een veld met allemaal leuke bloemen tegen. IK maakte deze foto met een mooie daisy en mijn lieve hondje.
Nog een foto met mijn hond, dit keer lagen we samen lekker op de bank tv te kijken.

3 Tijd voor een lekkere lunch. Ik maakte een simpel volkoren broodje met kaas, een verse jus en een lekkere avocado, YUMMIE!
Ik ontving met de post 2 prachtige nieuwe lipproducten van Revlon, ik ben er nu al een groot fan van. Binnenkort op de site. 4 Mijn zus kwam woensdagavond gezellig eten, ze nam deze heerlijke feestpudding mee van Mona. Ik ben gek op toetjes en deze was ook zeker lekker.
Ik genoot lekker van een glas verse jus en een boek van de zon. Heerlijk z’n momentje van ontspannen.

5 Mijn vriend en zijn zusje kwamen gezellig vrijdagavond Mc Donalds’bij mij eten. Zo slecht maar ooh zo lekker en heel gezellig. Ik nam frietjes en een cheeseburger.
Per post ontving ik nog een mooie product, namelijk het Del mar Palette van Sleek. Ook hier komt binnenkort meer over op de site.

6 Mijn vriend bracht een bosje met leuke bloemetjes voor mij mee. Helaas kan ik er niet heel lang van genieten omdat ik naar Londen ga, maar het idee vind ik heel erg lief!
Donderdagavond kwam een vriendin gezellig langs, samen met mijn vriend maakte we heerlijke pannenkoeken.

7 Morgen ga ik naar Londen en begin van de week kwamen deze Oyster kaarten binnen. Hiermee kan ik reizen door Londen net als een OV hier in Nederland. Ik bestelde ze alvast in Nederland zodat ik in Londen niet opzoek hoef.
  Het was de afgelopen week een paar dagen heerlijk weer, ik maakte deze foto toen ik op het gras lag te genieten van het zonnetje.

Dit waren mijn foto’s van afgelopen week. Aankomende week staat natuurlijk in het teken van Londen en ik kan niet wachten om Instagram foto’s daar te maken.

Wil je mij volgen op Instagram dan kun je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Wat ga jij aankomende week doen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram