Insta Week #20

Insta Week #20

610

Het is weer zondag en dat betekent een kijkje terug in mijn Instagram week. Ik maak de laatste tijd niet zo vaak meer foto’s maar wat ik heb wil ik graag met jullie delen.

Als je mij op Instagram aan het volgen bent, dan heb je ze waarschijnlijk allemaal al een keer gezien. Voor de gene die dat niet hebben, ENJOY!

1

  • De week begon op Maandag met het event van de Mindspa bij de Zwaluwhoeve. Ik ontving als present een goodiekoffer vol met leuke en vooral lekkere producten.
  • Donderdagochtend is er altijd markt bij ons in de stad en waar haal je nou het lekkerste en het goedkoopste fruit? Precies op de markt. Ik vloog even erheen om een heerlijke doos aardbeien te halen en verse avocado’s.

3

  • Een perfect tussendoortje voor in het weekend. Ik kocht 2 lekkere Milka repen waarvan 1 met OREO, ik had deze variant al een tijdje zien liggen maar nooit geprobeerd dus dat werd hoog tijd. Nou conclusie: Het is heerlijk!!
  • Natuurlijk ook een gezond tussendoortje wat zeker geen straf is. Liefde voor zomerfruit!

4

  • Bij de H&M kocht ik de Flamingo badlaken en werd van de week bezorgd. Ik vind hem geweldig en hoop dat er snel een zon momentje komt dat ik hem kan gaan gebruiken.
  • Op het Event bij de Zwaluwhoeve voelde ik mij helemaal zen!

2

  • Mijn make-up tafel vind ik heerlijk om op te ruimen, ik kan er echt uren aan doorbrengen en genieten van alle spullen.
  • Zaterdag ging ik maar wat experimenteren met recepten. Ik maakte kip met gebakken feta, gegrilde tomaatjes en gebakken aardappels waarvan mijn vriend er vervolgens heel veel van had opgeschept op mijn bord. Het was achteraf helemaal niet bijzonder maar wel erg lekker.

Wil je mij volgens op Instagram? Dat kan! Je kunt mij vinden onder de naam Fablouiseee

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram