Insta Week #20

Insta Week #20

Het is tijd om alle Instagram foto’s van afgelopen weken er weer bij te pakken en te laten zien in een nieuwe Insta Week. De afgelopen weken was het weer behoorlijk wisselvallig.

Het ene moment genoot ik van een lekker ijsje en het andere moment verlangde ik naar warme choco. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!

2

♥ Zoals ik al schreef was het weer behoorlijk wisselvallig. Van warme zonnige dagen gingen we over naar regenachtige grijze middagen die niet ophielden. Bij grijze dagen en regen krijg ik altijd zin in warme chocolademelk met slagroom en mijn vriend was zo lief omdat even te brengen.

♥ S’avond kroop ik lekker vroeg in bed met een Disney film!

3

♥ De volgende dagen werd het weer beter en kon ik mij eindelijk weer richten op foto’s maken. Ik ontving een leuk pakket met producten van Dr. Hauschka!

♥ Foto’s maken van heerlijke parfums. Ideaal als het weer lekker opklaart en de foto’s er niet zo grauw uit gaan zien.
4

♥ Ook nam ik vorige week een kijkje bij het Kruidvat en kwam daar al een hoop leuke nieuwe essence en Catrice make-uppies tegen. Ik werd verliefd op deze highlighters van Catrice.

♥ Ik lakte mijn nagels in mijn favoriete kleur van deze zomer. Het is een lakje van Miss Sporty waarvan ik helaas de naam niet meer weet. 5

♥ Vorige week zaterdag gingen mijn zus en in naar Roermond om de Designer Outlet te bezoeken. Bij z’n lange reis hoort natuurlijk een stop bij de Starbucks.

♥ Als ik s’avond naar huis fiets komt ik heel vaak deze geweldige kat tegen die gewoon op de stoep zit te chillen. De Evil Eyes zijn gewoon geweldig! 6

♥ Afgelopen maandag was mijn moeder jarig en daar horen natuurlijk bloemen bij. Ik kocht een bosje rozen en bakte nog een lekkere appeltaart.

♥ Ik ging naar de zomermarkt en even lekker snuffelen over de rommelmarkt. Het zonnetje scheen heerlijk en deze ballonnen maakte het nog gezelliger.
7

♥ Zondag ging ik met mijn moeder mee naar een expositie. Op de terugweg natuurlijk even een stop maken bij de ijssalon voor een heerlijk ijsje!

♥ Kijk wat een dropje? Larissa (het zusje van mijn vriend) heeft een nieuwe kitten in huis en wauw wat een geweldig mooi beestje is het!

9

♥ Make-up of the weekend! Ik ging mijn tas in pakken voor het weekend en nam maar een aantal make-up producten mee. Ik gebruik nu een mini mascara van YSL waar ik heel erg enthousiast over ben. Ik denk dat dit een grote kanshebber is om een full size van te kopen.

♥ Vrijdagavond ging ik uiteten met mijn vriend en Larissa. We wouden eigenlijk nog even de stad in maar door de regen besloten we de hele avond te borrelen. De volgende dag was het weer een stuk beter en konden we even lekker samen winkelen.

8

♥ Kopje thee en lekker zonnetje, de perfecte ochtend. Ik blijf deze beker van de Xenos echt geweldig vinden.

♥ Gisterochtend kwam mijn vriend met het idee om naar de Ikea te gaan. We hadden wat spulletjes nodig en toevallig was de Ikea in Zwolle open. Het was alleen geen succes door de ongelofelijke drukte… Snel de spullen gepakt en naar huis om de rest van de zondag met een film door te brengen!

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne week! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. 17 augustus 2015 / 11:11

    Die highlighters van Catrice zijn wel zó fijn!

  2. 17 augustus 2015 / 05:50

    Ik heb volgens mij precies dezelfde mini-mascara van YSL hier liggen..ik ga die meenemen naar mijn vakantie in november en ben nu al erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram