Insta Week #20

Insta Week #20

insta20De afgelopen week heb ik weer een aantal foto’s gemaakt met Instragram en deze wil ik vandaag met je delen.

De week waarin ik lekker een dagje de stad in ging met mijn moeder, begon in een nieuw boek en blij werd van een grote pot Nutella. Benieuwd? Kijk mee!

1 Bijna in iedere Insta Week komt er wel een foto voorbij van een bosje nieuwe bloemen. Dit keer kocht ik ze niet zelf maar bracht mijn zus een bos hele lieve bloemen mee voor mijn moeder. Ik vind deze kleine bloemen zo lief en gezellig staan.
Mijn lipstick stash ben ik gaan uitzoeken zodat ik een beetje een overzicht heb ik kleuren voor het voorjaar en zomer. Ik ben blij met het resultaat.

2 Woensdagmiddag ging ik gezellig met mijn moeder wat winkelen. We gingen oa. naar de H&M waar ik deze spiegelfoto maakte.
Tussen het shoppen door even genieten van een lekkere lunch. Ik ben fan van broodjes gezond.

3 Deze laarsjes komen van de H&M en zijn echt mijn favoriet. Ik maakte deze foto tijdens het wachten op mijn vriend. Hij haalde mij op om vervolgens  samen lekker te gaan eten.
Ik kocht een grote pot Nutella. Ik ben echt dol op chocopasta en het smaakt echt elke dag weer heerlijk .

4 Mijn vriend en ik deden vrijdagavond een spelletjesavond. Hij nam een grote doos chocola mee die de winnaar van de spelletjes kon krijgen. Ik kon natuurlijk tijdens het spelen er al niet vanaf blijven maar uiteindelijk werd ik ook trotse eigenaar van deze heeeeerlijke prijs.
De volgende dag genoot ik opnieuw. Hier liggen die van mijn favorieten uit de doos.

5 Als ik aan het werk ben achter mijn iMac dan zorg ik dat mijn hondje gezellig erbij kan liggen. Zo kan die mij goed in de gaten houden en is het extra gezellig.
Ik kocht dit boek voor 1 euro en begon direct. Ik heb nog maar het eerste hoofdstuk gehad maar het boek bevalt me prima, hij leest makkelijk weg en de humor vind ik leuk. Een koopje dus!

6 Deze week kocht ik het Catrice pakket van Trekpleister. Ik ben er best blij mee. Naast de handige make-up vind ik het tasje ook ideaal voor op reis.
Gisteravond werd ik opnieuw verrast door mijn vriend, hij nam mijn favoriete ijsje mee, de Cookie Dough van Ben & Jerry’s Yummmii!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Wat ga jij aankomende week doen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram