Insta Week #2

Insta Week #2

insta1

Het is weer einde van de week en dat betekent dat ik een nieuwe Insta Week voor jullie heb. In mijn Insta Week artikelen geef ik je een kijkje tussen de Instagram foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt. 

Ik vierde mijn verjaardag, kocht een prachtige blush en ging lekker shoppen bij de Action. Benieuwd? Kijk mee!

insta2

Vorig weekend deden mijn vriend en ik boodschapjes bij de Albert Hein. In het schap met verse sapjes zag ik dat de Innocent drankje weer een gebreid mutsje hadden. Ik vind het zo schattig dat ik er een heb gekocht.
Ik ben gek op taart en kon het niet laten om een stukje taart te halen. We aten deze lekker zondag op met een kopje thee erbij.

insta3

Maandag ging ik weer lekker aan het werk voor de site. Ik maakte product foto’s van deze mooie producten die ik graag gebruik.
Daarna moest ik iets halen in de stad en kwam ik in de sale bij de ICI Paris XL deze prachtige blush van collistar tegen. Ik kon het niet laten liggen.

insta4

Ik heb een behoorlijke voorraad met Yankee Candle arts en ik besloot er weer is eentje te branden. Ik koos voor de Christmas Cookie geur. Yummmie!
Woensdag vierde ik mijn 23te verjaardag. Dit deed ik met mijn familie en vriend. Ik ben ontzettend verwend met mooie cadeautjes waaronder deze heerlijke geur van Chloé!
insta5

Donderdag ging ik even met mijn zus de stad in. We gingen even een lekker bakje koffie drinken en natuurlijk kon ik het niet laten om een stukje taart erbij te nemen.
Ook gingen we even langs de Action waar ik een aantal hele leuke spulletjes vond voor in mijn slaapkamer. De shoplog staat online!

insta6 Vrijdag deed ik lekker rustig aan en ging ik aan de slag met mijn blog. Ik dronk een lekker kopje thee die ik kreeg van mijn zus voor mijn verjaardag. Hij smaakt heerlijk!
Ik ruimde mijn kamer op en ging aan de slag met het sorteren van mijn make-up. Ik heb namelijk een prachtige nieuwe organizer waar binnenkort een review overkomt!

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne zondag! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram