Insta Week #19

Insta Week #19

Het was alweer een behoorlijke lange tijd geleden dat ik een Insta Week artikel had gemaakt en daarom werd het hoogtijd. Ik heb mijn Instagram foto’s van de afgelopen tijd erbij gepakt en laat jullie zien wat ik allemaal heb uitgespookt.

De foto’s zijn van nu tot ongeveer 3 weken geleden en is echt van alles wat. Zo ging ik naar de Primark, lakte ik mijn nagels in knal roze en bakte ik pannenkoeken. Kijk mee!

1

♥ Volgens mij is het alweer z’n 3 weken geleden dat ik gezellig met mijn vriend besloot om naar Amsterdam te gaan. Ik had nog een foto gemaakt van de heerlijke Frozz die ik bestelde bij de bijenkorf. Ik ging voor 2 toppings, blauwe bessen en stroopwafel. Hmm!

♥ Thuis lag er een leuk pakketje op mij te wachten, namelijk de short uit de Kendall + Kylie collectie van Topshop. Er staat een outfitpost hiervan online. 2

♥ Ik lakte mijn nagels in knal roze met een lakje van Giordani Gold – Oriflame. Ik ben echt trots op mijn nagels na al die jaren (zeker wel 18 jaar ofzo) van nagelbijten. Begin dit jaar ben ik plotseling gestopt met nagelsbijten en ik heb sindsdien totaal niet meer de neiging.

♥ Ik ging naar mijn vriend toe en zag dat de bloemen erg goed passen bij de nagellak. Lekker fleurig!!

3

♥ S’avond ging ik weer naar huis. Ik ben zo blij met mijn fietsmand, er kan zoveel in en ik hoef niks meer zwaar te dragen over mijn armen en nek. Ideaal! Ik plukte stiekem onderweg nog even een prachtige bloem!

♥ De volgende dag ging ik met mijn zus op pad naar de braderie. Het was heerlijk weer en besloten lekker even op een terras te zitten. Eigenlijk bestel ik altijd een koffie met een appeltaart omdat ik daar echt dol op ben. Als ik er nu naar kijk, heb ik er direct weer trek in! 4

♥ Ik was zelf ook nog even naar de Action gegaan waar ik wat spulletjes moest halen. Daar kwam ik ook een geweldige fleurig dekbedovertrek tegen die ik niet kon laten liggen. Ik ben hier heel blij mee!

♥ Natuurlijk moest er ook gewerkt worden voor de blog. Ik ontving weer mooie producten die ik lekker ging fotograferen. Op deze foto zie je de nieuwe lipsticks van Etos waar al een uitgebreide review over online staat.

5

♥ Op mijn telefoon kwam ik nog een mooie foto tegen uit Amsterdam die ik nog even moest plaatsten. De bloemen, het zonnetje en de grachten maken volgens mij iedereen blij!

♥ Vorige week zaterdag ging ik naar Utrecht toe voor de verjaardag van de moeder van mijn vriend die daar in de buurt op vakantie waren. De heenweg gingen we even langs Almere om een kijkje te nemen bij de Primark. Ik kocht maar 3 dingen en ook niet de moeite waard voor een shoplog. 6

♥ Na de Primark namen we nog een kijkje bij de boekenwinkel waar Larissa samen met haar vriend aan het kijken was. Mijn vriend en ik konden het eerst niet vinden en na een lange zoeken hadden we het gevonden. Daar zag ik dit leuke boekje liggen van Pusheen, zo schattig!

♥ Toen we uit de boekenwinkel kwamen was het enorm gaan stormen en gingen we snel de reis voortzetten. Na een enorme reis met heel veel wind en regen kwamen we aan op de plek van bestemming. Althans… Er was net vlak voor we aankwamen een boom opgewaaid midden op de weg en echt vlak voor het huis waar we moesten zijn. Daardoor konden we weer gaan omrijden… Eenmaal aangekomen stond een heerlijk gebakje klaar!

7♥ Zondag was echt een lekker relax dagje en bakte mijn vriend en ik lekkere pannenkoeken als ontbijt. Heerlijk even in het zonnetje van genieten!

♥ Donderdag ging ik met mijn moeder even lekker de stad in. Even lekker op het terras genieten van een latte. Heerlijk!

8

♥ Deze foto maakte ik s’avonds vlak voor ik ging slapen. De plek waar ik echt uren door kan brengen is mijn make-up hoekje. Ik haalde mijn make-up eraf en verzorgde nog even mijn huid.

♥ Ik heb een nieuwe parfum en ik ben er zo blij mee! Het is Daisy Dream van Marc Jacobs en kijk hoe mooi de flacon is. Heerlijk!!

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Nog een fijn weekend/vakantie gewenst!! 

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram