Insta Week #19

Insta Week #19

 nsya19Vanochtend heb ik geen filmpje voor jullie omdat ik deze week er al twee online heb gezet. Daarom is het tijd om een kijkje te nemen tussen mijn Instagram foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt.

Een bomvolle week met onwijs veel leuke dingen. Zo had ik op dinsdag het UPRDigitalSeeds event in het prachtige Art’otel in Amsterdam en vloog ik donderdag opnieuw naar Amsterdam voor de opening van Pull & Bear! Benieuwd naar de rest? Kijk mee!

2 Dinsdag was ik in Amsterdam voor het Digital Seeds event UPR, een PR Bureau! Ik was uitgenodigd via mijn mediabureau om bij de VIP ochtend aanwezig te zijn. Het was onwijs leuk en interessant met vele mooie merken en op het eind een heerlijke, luxe lunch in het Art’otel. Ik had nog nooit zo luxe ergens gezeten dus vond ik het best speciaal!
Als dankje ontving ik ook nog deze zaadjes. Ik ben heel benieuwd wat eruit gaat groeien.

3 Zoals jullie weten ben ik gek op taart. Ik at deze week ook maar liefst 4 keer een gebakje, OEPS! Zo trakteerde mijn zus op dit heerlijke aardbei taartje omdat ze pas jarig is geweest en ik de taart had gemist. Kocht ik zelf nog lekkere taartjes omdat ik in de Grazia kom te staan!!! Ontving ik van de NS een gratis V&D taartje en was mijn vriend ook nog is geslaagd met zijn studie en trakteerde ook op taart. HEERLIJK!
Donderdag was het vreselijk herfst weer. Ik was al vroeg in Amsterdam en ging lekker veel thee drinken om warm te blijven. Daar maakte ik deze selfie met mijn favoriete MAC lipstick die de hele dag perfect blijft zitten.

4

De opening van Pull & Bear wat het event waar ik onwijs naar uit keer. Ik vind Pull & Bear geweldig en ook de VIP opening was zeker tof om aanwezig te zijn. Een prachtige winkel, heerlijke hapjes en drankje en al die knappe mannen op een rij maakte de avond compleet.
Als dankje ontving ik een leuke tas van Pull & Bear voor ook dit super schattige plantje in zat. Ik heb hem cadeau gedaan aan mijn vriend.

5 Een tijdje terug ontving ik van V&D een heerlijk zomer/picknick pakket met oa. deze leuke bonbons. Ze zijn inmiddels bijna op!
Zaterdagavond had ik een gezellig avondje met mijn moeder. We maakte lekkere hapjes en gingen gezellig voor de tv hangen en het Songfestival kijken. Ook verraste ik haar met een Moederdag cadeautje omdat ik niet tot vandaag kon wachten haha!

Vandaag is het weer z’n vreselijke herfstdag en ga ik lekker veel thee drinken en werken. Eind van de dag ga ik naar mijn vriend toe om lekker te eten. Deze week ga ik veel vooruit werken omdat Londen steeds dichterbij komt! Donderdag breng ik een bezoekje aan het ziekenhuis en voor de rest geniet ik weer van elke dag!

Instagram naam: FablouiseNL

Wat ga jij doen vandaag?
Heb jij nog iets leuks op de planning deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram