Insta Week #18

Insta Week #18

PicMonkey Collage

Goedemorgen lieve bezoekers! Het is maandag en alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een Insta Week artikel online heb gezet. Hoogtijd om daar verandering in te brengen en mijn Instagram foto’s van de afgelopen weken erbij te pakken.

Ik had hele fijne dag met leuke uitjes. Zo was ik in Antwerpen, vierde ik de verjaardag van mijn vriend en at ik weer heerlijke taartjes. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd heb uitgespookt? Kijk mee!

1

♥ De afgelopen tijd kunnen we genieten van heerlijke zomerse dagen en daar hoort natuurlijk ook ijs bij. Ik ging samen met een vriendin naar Zwolle om te lunchen en vervolgens bij deze ijssalon een lekker ijsje te halen. Het interieur deed mij denken aan een salon in een vakantieland.

♥ De laatste tijd vind ik popcorn weer helemaal lekker en wanneer ik bij mijn vriend ben in het weekend maak ik dan ook een bak vol klaar. Gewoon makkelijk een zakje om te poffen in de magnetron of een heerlijke zak met sweet & salt. Hmmmm!

2

♥ Vroeg ik de ochtend voor de temperatuur oploopt genieten van een kopje thee. Natuurlijk uit een van mijn Starbucks mokken. Ik drink met het warme weer minder thee maar s’ochtends blijf ik het altijd lekker vinden.

♥ In de middag nog even de stad in met mijn moeder en natuurlijk even genieten van een lekker taartje. Ik koos mijn favoriet, de appel!

3

♥ Alweer twee weken terug ging ik naar Antwerpen. Het was nog vroeg in de ochtend maar al heerlijk weer buiten. Ik had mijn zomerse outfit aan en mijn rugzak gepakt.

♥ Fleurige bloemen langs de huizen maken mijn blij. Ik kan er echt van genieten wanneer ik bloemen en mooie romantische oude huizen zie.
4

♥ Ik maakte in Antwerpen een ‘feet selfie’ van mijn nieuwe schoenen. Ik kon het natuurlijk niet laten om mijn nieuwe schoenen alvast te dragen.

♥ En de dag erna toen we weer thuis waren en een bezoekje brachten aan Ikea van mijn andere nieuwe schoenen, deze sandaaltjes. Al mijn nieuwe items kun je zien in mijn shoplog.

5

♥ Mijn vriend was afgelopen dinsdag jarig en omdat hij aan werk was besloot ik de hapjes te halen en natuurlijk de taart. Ik stapte al vroeg op de fiets.

♥ Eind van de dag konden we dan eindelijk genieten van een lekker taartje, heerlijk. Daarna was het tijd voor een gezellige BBQ.

6

♥ Bij de BBQ maakte ik deze saampie. Ik ben heel erg gelukkig met mijn vriend!

♥ Afgelopen donderdag ging ik met mijn zus en moeder naar de markt waar ik een aantal leuke koopjes scoorde. Oa. deze make-up producten!!
7♥ Zaterdag gingen mijn vriend en ik naar Amsterdam om daar gezellig samen door te brengen. Het was heerlijk weer en gingen al vroeg die kant op. De eerste stop was een koffie en een lekker chocolade broodje.

♥ De hele dag hebben we samen rond gehangen in Amsterdam en de toerist uitgehangen. Lekker op terrasjes gezeten en langs de mooie grachten gelopen. Als afsluiter nog even de heerlijke nieuwe Frappaccino met lemon en vanille van Starbucks.

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram