Insta Week #18

Insta Week #18

1Het is een dagje later dan ik normaal doe maar ik wil je vandaag mijn Instagram foto’s laten zien die ik afgelopen week heb gemaakt.

Het zijn voornamelijk foto’s van heerlijke momenten. Zo kocht ik nieuwe schoenen, dronk ik een lekkere koffie op het terras en maakte mijn vriend heerlijke pannenkoeken. Kijk mee!

2 Ik begon de week met nieuwe schoenen. Ik kocht deze op koningsdag en dat was heel spontaan. Mijn zus en ik gingen namelijk geld pinnen voor het terras maar onderweg kwamen we langs de Bristol waar ik deze leuke laarsjes tegenkwam. Ze waren ook nog is met 50% korting dus laten staan ging niet lukken.

Vorige week kreeg ik een behandeling bij Toni&Guy en als bedankje ontving ik ook nog is van een lieve PR dame een pakket met allemaal Toni&Guy spulletjes om thuis ook mijn haar lekker te verzorgen. Dankjewel!
3

Tussen het bloggen door lekker een pauze nemen met een verse koek en een lekkere latte. Ondertussen keek ik het laatste stuk van 1 van mijn favoriete films, Magic Mike!

Ik heb een leuke hoekje gemaakt met spulletjes waar ik helemaal blij mee ben. Het staat zo stijlvol! Ohja en de geurstokjes van Rituals ruiken nu al niet meer goed… 4

Bij de V&D kwam ik dit leuke item tegen, een flamingo voor in de tuin. Als ik later een eigen tuin of balkon heb koop ik echt zoiets.

Een lekkere koffie drinken in de zon en mensen spotten. Ik vind het een heerlijke break in de week.
5 Nog meer lekker! Ja want ik ben een snoepkont. Een lekkere kop thee en een snickers.

Zaterdag was een heerlijke dag. Ik kon mijn vliegtickets ophalen bij het reisbureau voor Londen wat echt een super gevoel is, mijn vriend maakte heerlijke pannenkoeken en s’avonds gingen we gezellig bij zijn ouders spelletjes doen.

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Deze week is druk maar onwijs leuk, zo ben ik o.a. dinsdag voor een afspraak/event in Amsterdam en donderdag weer voor de opening van Pull & Bear! Voor de rest ga ik lekker bloggen en ontwerpen en leuke Instagram foto’s voor jullie maken!

Heb jij nog leuke plannen deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram