Insta Week #17

Insta Week #17

insta0

Yay! Tijd voor een nieuwe Insta Week aangezien dat alweer een hele tijd geleden is. Het is even geleden dat ik met jullie mijn Instagram foto’s heb gedeeld maar vandaag laat ik je ze allemaal zien van afgelopen 2 weken.

Ik had twee heerlijke weken, ik ging iets te vaak naar het terras, ging aan de slag voor mijn blog, bezocht de Primark en at lekkere ijsjes. Benieuwd? Kijk mee!

1

♥ Alweer een aantal dagen geleden bezocht ik het event van L’Oreal. Ik ging daar niet met legen handen naar huis en ontving een hele leuke goodiebag met oa. een doos heerlijke macarons.
♥ Het event vond plaats in Amsterdam en daar genoten Iris en ik van het heerlijke zomerse weer en mooie bloemen op de markt.
2

♥ Thuis stonden er een aantal pakketjes op mij te wachten. Het voelt zo feestelijk om het allemaal open te maken en nieuwe producten aan te treffen.
♥ Mijn moeder en ik gingen lekker ontbijten bij de Bagels & Beans. We bestelde het ontbijt waarbij je een bagel, jam, cream cheese, een koffie en verse jus krijgt. Heerlijk!
3

♥ De afgelopen week was de Detox Challenge van Demak-up. Ik deed mee aan deze challenge en nam hier ook een video voor op. Naast de heerlijke producten van Demak-up ontving ik ook deze Dopper met mijn naam erop. Zo handig en leuk, nu drink ik vast en zeker genoeg!
♥ In een van de pakketen die ik had ontvangen zaten heerlijke essentials van OPI. Handig deze mini’s voor in mijn tas en op vakantie!
4

♥ Maandag staat vaak bij mij voor verse bloemen halen. Ik ging naar de AH en haalde dit boeket met rozen en lelie’s.
♥ Daarna was het tijd om mijn dagelijkse make-up uit te zoeken en er direct een video over te maken. Deze staat online!
5

♥ Zoals ik al in de intro vertelde waren het twee weken waarin ik vaak op het terras was te vinden om te genieten van het lekkere weer. Eerst met mijn vriendin Alissa bij de Vito’s in Zwolle.
♥ En die zelfde avond met mijn vriend op het terras in mijn eigen woonplaats. Heerlijk genieten van het zonnetje!
6

♥ Woensdagavond half slapend op de bank stond mijn vriend plotseling voor de deur met een verrassing. Hij haalde een cadeautje tevoorschijn waar ik vervolgens de Sims4 uithaalde. Zo ontzettend lief!!
♥ Zoals je waarschijnlijk zelf ook hebt gemerkt is het de laatste dagen heerlijk weer. Ik genoot er volop van met een leuk tijdschrift erbij.
7

♥ Vorige week Zaterdag ging ik met Larissa naar Almere voor een bezoekje aan de Primark en Amsterdam. Allebei hielde we het qua aankoopjes best netjes. Deze pyjama broek moest wel sowieso mee.
♥ In het drukke Amsterdam midden in de LUSH werd ik aangesproken door lieve Maris van Lifebymaris. Ik vond het zo ontzettend lief en leuk dat ze me herkende en op de foto wou, het maakte mijn dag helemaal compleet! Ik had het wel 100x zeggen, super tof dat je me aansprak! 8♥ Afgelopen weekend wat opnieuw heerlijk. Mijn vriend nam mij mee naar de stad om lekker een ijsje te eten. Opnieuw heerlijk genieten in het zonnetje. En ohja, van mijn nieuwe zonnebril. Is die niet gaaf?
♥ Ik vond het heel erg moeilijk om twee smaken te kiezen maar uiteindelijk ging ik voor aardbei en karamel. Yum! De dag erna ging ik terug voor aardbei en chocola. Oeps!

10

♥ Bij de post ontving ik een heel erg leuk pakketje van L’Oreal. De inhoud zat verstopt in een zomerse glitter clutch. Benieuwd naar de inhoud? Klik hier.
♥ Zaterdagochtend gingen mijn vriend en ik naar de braderie maar vanwege de regen besloten we wat anders te doen en de bioscoop te bezoeken. We gingen naar de Jurassic World film met een heleboel popcorn natuurlijk.

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram