Insta Week #17

Insta Week #17

 1PicMonkey Collage

Tijd voor een kijkje tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Op deze regenachtige dag kijk ik terug naar een aantal zonnige dagen met een hoop leuke dingen!

Een week waarin ik een bezoekje bracht aan Amsterdam, genoot van heerlijke kreukelfrietjes en net als de rest van Nederland de eerste  koningsdag vierde. Benieuwd naar mijn week? Kijk mee!

2PicMonkey Collage Kreukelfriet vind ik de lekkerste soort patat die er is. Ik weet niet waardoor het komt maar het smaakt mij altijd veel beter dan ‘gewone’frietjes of franse frietjes. Ik at het lekker vrijdagavond met een witlof salade. Een goed begin van het weekend.
Mijn kleine woefie was helemaal nat geregend en koud, hij mocht gezellig op een dekentje bij mij op bed een tv kijken.
Deze foto is van vanochtend, lekker ontbijten met mijn vriend. Hij had de tafel gezellig gedekt met allerlei lekkers, het leek wel Pasen!

3PicMonkey Collage Deze foto is van begin van de week, de dag na Pasen. Er waren nog wat restjes over die ik lekker ging opeten. Ik ben namelijk gek op paasbrood en ergens vind ik het altijd jammer dat het alleen met Pasen te koop is.
Donderdag was ik aanwezig bij het The Body Shopevent, ik krijg dit naambordje.
In Amsterdam lekker een taartje eten en alvast genieten van mijn geshopte spulletjes.

4PicMonkey Collage Ik werd helemaal verrast door dit onwijs leuke pakket wat ik ontving van de de V&D. Het is een grote koeltas met daarin allemaal leuke spulletjes voor een dagje picknicken. Vooral de deken die erbij zit vind ik heel erg tof en natuurlijk ga ik die binnenkort gebruiken voor een dagje picknicken met mijn vriend.
De Chococino smaak van Dolce Gusto was de smaak die ik moest proberen, volgens een paar lezers was dit namelijk een heerlijke smaak en inderdaad, dat is het zeker! Een chocolade koffie met melkschuim is echt te lekker.
Nog een heerlijke koffie latte en lekker bloggen.

5PicMonkey Collage

 Gisteren stond natuurlijk het hele land in het teken van onze eerste Koningsdag, ik vierde dit met een lekker drankje op het terras met (iets te harde) muziek op de achtergrond. Gezellig met mijn zus, haar vriend en mijn vriend!
Natuurlijk even op de foto met mijn zus gezellig!
Al mijn aankoopjes van afgelopen week, ik ben blij met alle spulletjes die ik heb geshopt. Er staat een shoplog van online!

Vandaag is het hier hele regenachtig en blijf ik lekker op de bank een serie kijken. Ik ga nog even genieten van een heerlijke oranje tompouce en vanavond gezellig koken met mijn vriend.

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam FablouiseNL

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke Koningsdag hebben gehad en nog even genieten van deze zondag!

Heb jij nog leuke plannen voor komende week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram