Insta Week #16

Insta Week #16

instaweek16Op deze zonnige eerste paasdag heb ik weer een Insta week voor jullie. Het zijn niet veel foto’s maar genoeg om een kijkje te geven in mijn week…

De week waarin ik mijn eigen koffieapparaat kocht, genoot van een lekker ontbijtje  en een heerlijke latte maakte. Benieuwd? Kijk mee!

2

Ik begon het weekend gezellig samen met mijn zus, we gingen vrijdagavond lekker de stad in om wat drankjes te drinken!
Iets wat ik al heel lang graag wou hebben was een eigen koffieapparaat. Mijn ouders drinken namelijk alleen sterke koffie en ik ben meer van de enorme lagen melkschuim en zoete smaakjes. Tijd om daarom mijn eigen apparaat te kopen, namelijk de Dolce Gusto, nu heb ik mijn eigen Starbucks in huis!
Begin van de week ging ik aan de slag met een budget artikel, daarvoor ging ik opzoek naar al mijn favoriete budget producten in mijn stash.

1  Natuurlijk ben ik mijn eigen Dolce Gusto lekker gaan gebruiken en was mijn eerste Latte Macchiato een feit!
Dit weekend is het Pasen en vanochtend vierde ik dat samen met mijn vriend. We hadden een tafel vol heerlijke spulletjes en een ei met een gezichtje!
Nog meer Paas eten, een donut!

3 Na lange tijd stond er weer een outfit post online op mijn site. Ik vind het leuk om zulke artikelen te maken dus wil het zeker vaker doen.
Nog meer ontbijt! De dag voor Pasen besloten we al lekker te ontbijten. Ontbijt is namelijk mijn favoriete gerecht van de dag.
Roze rozen. Mijn moeder kocht deze mooie rozen voor mij begin van de week. Ik vind ze prachtig!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee

Vandaag en morgen geniet ik nog lekker van het paasbrood en aankomende week heb ik een paar leuke activiteiten waaronder het The Body shop event in Amsterdam op donderdag en een afspraak bij de Toni & Guy kapper!!

Heb jij nog leuke dingen op de planning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram