Insta Week #15

Insta Week #15

nsta15Ik heb weer een aantal foto’s voor jullie bij elkaar gezet in mijn wekelijkse Insta Week artikel, vandaag alweer nummer 15.

Ik had een drukke week met leuke en belangrijke afspraken, zo had ik een telefonisch interview, ging ik gezellig afspreken met een vriendin die ik al tijden niet had gezien, ging ik naar het C&A event in Amsterdam en meer. Benieuwd? Kijk mee!

1 Gisterenochtend ontbeet ik gezellig bij mijn vriend, we gingen naar de bakker om allerlei verse broodjes te halen en heerlijke croissants. Ik hou van zulke momenten!
Afgelopen zondagmiddag had ik even een paar uurtjes een chil moment ingelast, ik ging lekker op de bank de Linda Meiden lezen, kopje thee erbij en natuurlijk wat lekkers!

2 In Amsterdam kocht deze super mooie nieuwe MAC Lipstick, Flat Out Fabulous. Hij stond al een tijdje op mijn wishlist en nu is hij van mij!!
In mijn nieuwe Zebra Crop van de Loavies. Ik vind hem echt super stoer!

3 Ook van Loavies is deze prachtige look a like BOY Bag. Ik vind hem zo ontzettend tof dat ik hem het liefst overal mee naar toe sleur!
Bij het C&A event stond een super leuke Photosbooth, Natuurlijk gingen mijn zus en ik er even in voor een gezellige foto!

5♥  Vorig weekend besloten mijn vriend en ik even wat te eten bij de McDonald’s en namen nog een vriend mee. Het was gezellig en ook erg lekker!
En nog een keer in de Photobooth dit keer samen met Nicole van Coco Gold. 4 Donderdagmiddag ging ik gezellig met mijn moeder lunchen in de stad, we namen allebei een heerlijke verse munt thee en ik koos voor een broodje gezond!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee

Vandaag heb ik weer een heerlijke rustige zondag met mijn vriend en ga ik lekker pannenkoeken bakken!

Heb jij deze week nog leuke dingen op de planning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram