INSTA WEEK #15

INSTA WEEK #15

De afgelopen 2 weken heb ik geen Insta Week online gezet maar vandaag heb ik eindelijk weer een kijkje in mijn leven voor jullie!

Op dit moment ben ik hartstikke gelukkig want als je de blog van mijn zus ook volgt dan weet je dat ze 2 weken geleden bevallen is van een prachtige dochter. Ik ben natuurlijk de trotste tante en geniet enorm van dit bijzondere en prachtige meisje. Iedere dag krijg ik de meest schattigste foto’s opgestuurd en ik kijk altijd enorm erna uit om haar weer te zien! Benieuwd hoe mijn afgelopen 2 weken waren? Kijk mee!


Toen mijn zus nog zwanger was, waren mijn moeder en ik druk bezig met het voorbereiden van een kraammand vol cadeautjes. Al ver van te voren zijn we ermee begonnen en toch net op tijd klaar. Ik wou alle cadeautjes in dit rotan kinderwagentje doen zodat ze daar later mee kan spelen en het ziet er natuurlijk super schattig uit. Het inpak papier kocht ik bij de Xenos, hoe schattig is dat!


Zoals je waarschijnlijk weet ben ik een liefhebber van in de keuken staan en lekkere dingen te maken. Ik ging aan de slag met een receptje voor op mijn blog, namelijk deze heerlijke M&M Paaskoeken. Heb jij het recept al gezien? Het is heel makkelijk en super leuk voor met Pasen te maken.

Omdat ik graag in de keuken ben heb ik ervoor gezorgd dat mijn keuken ook een heerlijke plek is om te zijn. Ik heb hier een heerlijk hout bankje staan waar ik mijn kopjes thee kan drinken, door mijn kookboeken kan bladeren en natuurlijk om even te genieten van mijn keuken.


20 Maart was het zover, mijn zus beviel van haar prachtige dochter Nora Louise. Ik ben de gelukkigste tante ooit en zo dankbaar dat ik tante mag zijn van dit prachtige, lieve en bijzondere meisje. Ik ben stiekem wel een beetje erg verliefd op haar, ze is zo mooi. En wat is het bijzonder om te zien dat mijn lieve zus en haar man opeens geweldige papa en mama zijn geworden. Wauw!


Naast verliefd zijn op kleine Nora moest er natuurlijk ook gewerkt worden. Met mijn blog ben ik allerlei dingen aan het onderzoeken, bekijken en uitwerken en ik ben mij ook nog is druk aan het verdiepen in Facebook marketing en leer de fijne kneepjes van Instagram. Vorige week legde ik mijn werk even opzij en ging ik gezellig een dagje naar Duitsland met mijn vriend. Ik krulde mijn haar en Let’s Go! Hiervan staat een plog online!

De eerste stop in Nordhorn was een kopje koffie, daar was ik wel aan toe. Ik vind de koffie in Duitsland altijd zo lekker schuimig.


Naast het werken voor mijn blog moest er natuurlijk ook gewerkt worden bij Miss Etam. Voor ik ga werken neem ik lekker Griekse yoghurt en een havermelk cappuccino (mijn nieuwe verslaving).

Vorige week was het natuurlijk boekenweek en op zondag kon je met het boekenweek geschenk gratis reizen. Ik had de boekjes en besloot samen met mijn moeder gezellig naar Utrecht te gaan. We kwamen aan op Utrecht Centraal en besloten eerst even langs de Starbucks te gaan. Dat was behoorlijk lang geleden voor mij.


De rest van de week ben ik veel aan het werk en op Donderdag had ik een leuk dagje met Larissa. We hadden een dagje Arnhem gepland om lekker te gaan lunchen bij Josephine en te winkelen. Ik kocht wat leuke spulletjes bij de Sissy Boy (please laat deze winkel niet verdwijnen!) bij de Tiger Store kwam ik nog wat leuks tegen en ik kocht een boek. Het was helaas niet echt lekker weer, toch was het wel erg gezellig!

Ik ben iemand die totaal niet tegen rommel kan en daarom zorg ik ervoor dat alles in huis een ‘vaste plek’ heeft. Omdat ik veel lees en overal wel een tijdschrift mee naar toe sleur heb ik een gouden bakje gekocht om alles netjes in op te bergen. het is een bankje voor een hangrekje wat ik tegen kwam bij de Xenos maar hij is perfect ook als lectuurbak te gebruiken. Mooi naast de kachel!

En zoals jullie waarschijnlijk allemaal hebben gemerkt, wat was het gisteren heerlijk weer. Ik heb de hele dag doorgebracht in de tuin en heerlijk genoten van de zon!


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. Jeanelle
  9 april 2019 / 10:24

  Gefeliciteerd met je kleine nichtje! Ik weet uit ervaring hoe leuk het is om tante te zijn 😀.
  En wat een leuk idee om de cadeautjes in een kinderwagen te doen.

  • Laura Louise
   Auteur
   10 april 2019 / 07:16

   Dankjewel 😀 !!

 2. 8 april 2019 / 19:06

  Ahh, wat een leuk weekje! Jullie hebben goed je best gedaan op de cadeautjes; heel erg schattig. Jij ook nog gefeliciteerd met je nichtje! 🙂

 3. 8 april 2019 / 13:22

  Ah die kraammand ziet er zo leuk uit! En gefeliciteerd nog met je kleine nichtje!

  • Laura Louise
   Auteur
   8 april 2019 / 13:43

   Dankjewel 😀

  • Laura Louise
   Auteur
   10 april 2019 / 07:17

   Dankjewel! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram