Insta Week #15

Insta Week #15

insta

Het is tijd om een kijkje te nemen tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Ik had een goede week met leuke momenten en mooie producten.

Zo kreeg mijn blog een make-over en is weer lekker fris, ging ik naar een heel mooi fleurig persmoment van Viktor & Rolf en lag eindelijk de nieuwe Cinderella LE collectie van essence in het schap. Kijk mee!

2

Begin van de week kon ik jullie vertellen dat mijn site een opfrisbeurt heeft gekregen. Het hele weekend was ik en vooral mijn lieve vriend ermee bezig om alles een beetje mooier en duidelijker te maken. Ook kon een nieuw logo ook niet ontbreken en ik ben er in heel blij mee!

Ik heb de smaak te pakken en vind het onwijs leuk om lekkere zoete dingetjes in de keuken te bakken. Ik maakte kleine cupcakes versierd met fondant en parels. Zijn ze niet schattig?

3

In de folder van het Kruidvat spotte ik dit palette van Revolution. Ik vind het zo tof dat dit merk nu ook bij de Kruidvat te koop. Zou dit het begin zijn van een nieuw schap in het Kruidvat? Ik zou het ieder geval helemaal niet erg vinden als Revolution gewoon verkrijgbaar gaat worden bij het Kruidvat!

Ook lag eindelijk de nieuwe LE van essence in het schap, Cinderella. Ik zat hier zo lang op de wachten en eindelijk was het zover. Mijn zus nam de highlighter, de blush en de nagelstickers mee. Er staan twee uitgebreide reviews online!

4

Woensdag ging ik naar Amsterdam voor het persmoment van Viktor & Rolf in de Bijenkorf. De heerlijke geur Flowerbomb bestaat 10 jaar en dat moesten we vieren. In de Bijenkorf stond een prachtig bad speciaal voor dit feestje klaar waarmee je op de foto kon! Als je op de foto gaat en deze deelt op Instagram, ontvang je ook nog een leuke miniatuur!

De prachtige geur Flowerbomb, deze moest natuurlijk even op de foto. De geur is zo lekker bloemig, ik ben er dol op!

5

Als bedankt voor ons aanwezigheid ontvingen we een prachtig boeket met bloemen. Kijk hoe prachtig de rozen zijn? Het boeket heeft een mooi plekje in mijn kamer gekregen.

Mijn zus en ik besloten lekker een gebakje te eten bij de De Drie Graefjes in Amsterdam. Een bekende plek en aanrader volgens veel Amsterdammers. We besloten samen een Red Velvet te delen, yum!!
6

Vrijdagavond ging ik gezellig met Larissa de stad in en spotte ik veel nieuwe W7 producten bij de Big Bazaar. Waaronder de nieuwe palette In te city en In the mood waar ik al eerder een review over schreef en een heel leuk wenkbrauw palette!

Toen de winkeltjes dicht gingen besloten we nog een lekker kopje thee te drinken in een cafeetje. Lekker rustig begin van het weekend!

7

Nog een item uit de geweldige goodiebag dit ik ontving bij Viktor & Rolf was deze doos gevuld met 10 miniatuur flesjes van Flowerbomb. Wauw wat een prachtige doos!

Het weekend bracht ik door bij mijn vriend en deden we lekker rustig aan. Ik bakte weer een aantal heerlijke cupcakes en at lekker op het balkon een bakje met aardbeien. Deze waren al een stuk lekkerder dan de laatste keer dat ik ze kocht!

1

Dinsdag ging ik met mama naar de braderie die er speciaal was op Bevrijdingsdag. Lekker gezellig opzoek naar leuke koopjes en tussen de bui door even lunchen. Ik ben verslaafd aan lipstick en mijn moeder maakte sneaky deze foto toen het weer zover was! Ik heb van deze dag ook een plog gemaakt, deze kun je hier bekijken.

Mijn zus was een weekend naar Duitsland geweest en nam nog een lief cadeautje voor mij mee. De heerlijke Sweet Blueberry Memories douche gel van Treacle Moon en een hele mooie bruine oogschaduw van KIKO. Dankjewel!! Ohja bekijk haar avonturen in Duitsland hier!!

2

Tijd voor een selfie! Ik droeg mijn nieuwe shirtje van de C&A die ik voor €3,40 had weten te scoren. Er zit een lekkere col aan en dat vind ik wel fijn om mijn litteken te bedekken. Rode lippen en blauwe streepjes. Helemaal leuk!

Ik had mij namelijk klaar gemaakt voor een ‘secret’ afspraak. Ik ben namelijk samen met mijn vriend ergens mee bezig waar ik hoop ik snel meer over kan vertellen! Sneaky Look!!

Wil je mij volgen op Instagram? Je kunt mij vinden onder de naam fablouise.nl 

Fijne zondag!! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram