Insta Week #14

Insta Week #14

instaVandaag heb ik een dagje eerder als normaal een kijkje tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. De week die in het teken stond van een hoop leuke dingen en allerlei lekkers…

Ik knipte een stuk van mijn haar af, genoot van de heerlijkste chocolade eitjes die er bestaan en was aanwezig bij de opening van de Primark in Nijmegen. Benieuwd? Kijk mee!

1PicMonkey Collage Begin van de week begon met een reisje naar Nijmegen om aanwezig te zijn bij de opening van de Primark. Ik kocht allerlei leuk items waaronder deze leuke canvas tas met unicorn. Benieuwd naar de rest? Bekijk mijn shoplog hier.
Bij de Primark kocht ik ook twee lipstains waar ik onwijs onder de indruk van ben. De kleuren en het pigment is zo goed. 2PicMonkey Collage Mijn moeder en ik besloten even een 4 uurtje te nemen bij de HEMA. De Carrot Cake is zo heerlijk, yummie!
Van Demakup ontving ik net als vorig jaar een pakket vol reinigingsproducten. Binnenkort meer hierover op de site.

3PicMonkey Collage In de tuin hebben wij een hele leuke kersenboom staan die nu in bloei staat. De lieve bloemetjes en de mooie blauwe lucht maakt mij blij.
Ik ben echt fan van Uggs en naast de bekende boots ben ik ook erg fan van de ‘normale’ schoenen. Ik koos voor laarsjes in camel om mijn collectie uit te breiden. Ze lopen gewoon te lekker! 4PicMonkey Collage Onderweg richting huis vanaf het leuke event van Primark, een lekker muziekje op, Cappuccino erbij en ontspannen maar.
Ik heb een stuk van mijn haar af laten knippen en ook al was het heel erg wennen in het begin, ik ben heel erg blij dat ik het heb gedaan. Het voelt een stuk beter en het straalt helemaal. 5PicMonkey Collage Klaar om weekend te houden. Ik had een gezellig avond met vrienden voor de boog en ik was blij hoe mij haar eruit zag. Knal roze lippen genieten maar!
De aller aller aller lekkerste chocolade eitjes die er bestaan. Deze lepeleitjes van Milka zijn echte de lekkerste chocolade tussendoortjes die je maar kunt bedenken. Helaas alleen verkrijgbaar rond de Pasen.

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee

Vandaag en zondag breng ik door bij mijn vriend, veel energie heb ik niet van de avond ervoor maar ik vind een dagje op de bank met films ook zeker geen straf. Volgende week weer hard knallen en heb ik het leuke event van C&A in Amsterdam.

Wat ga jij dit weekend allemaal doen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram