Insta Week #14

Insta Week #14

Maandagochtend betekent natuurlijk weer een nieuwe Insta Week. Afgelopen week heb ik weer foto’s gemaakt van de dingen die ik zoal allemaal doe en heb ik voor je onder elkaar gezet!

Een week met veel ‘food foto’s kwam ik achter, maar misschien geeft het je nog wat inspiratie. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk snel verder!


De week begon heel stormachtig met harde wind en veel regen. Ik maakte een lekker ontbijtje voor het sporten met roerei, avocado en een beetje kaas. Yum Yum!

Ik ben heel blij met de sportkleding van Hunkemöller en dat maakt het sporten ook een stuk leuker. Ik had alles klaargelegd en het was tijd om te gaan. Door het vieze weer heen, op naar de sportschool waar ik 1,5 uur krachttraining heb gedaan.

Grote stappen in mijn ‘sportieve levensstijl’, een bestelling bij Body & Fit. Normaal ben ik hier niet zo van maar omdat ik zelf geen vlees eet en eigenlijk al te weinig eiwit binnen krijg wat dit in combi met het sporten wel een goed idee. Mijn vriend deed de bestelling en koos voor de smaakt ‘Chocolate Brownie’. Het smaakt best lekker maar ik raak er wel snel zat van.

Naast het sporten had ik ook nog genoeg huishoudelijke klusjes in huis, zoals de was doen!

Mijn ontbijtje voor dinsdagochtend voor ik ga werken. Ik ontbijt i.p.v havermout nu regelmatig met magere kwark (allemaal voor de eiwitten) en natuurlijk een heerlijke havermelk cappuccino!

Larissa gaf mij maandag nog een leuk cadeautje, namelijk deze schattige tuinhandschoenen met eekhoorntjes erop. Hoe leuk zijn ze? Ik kan niet wachten tot het weer volop mooi weer is en lekker in de tuin bezig te gaan.

Woensdagochtend maakte ik een lekkere broccoli en prei soep die goed was gelukt. S’middags ging ik even naar de stad.

Waar ik ging lunchen met de moeder van mijn vriend en Larissa. Ik bestelde een simpele tosti en Larissa bestelde voor de verandering een bord met Nacho Cheese. Moet kunnen als lunch.

Daarna nog even plantjes kijken waar ik altijd blij van word. Ik heb genoeg planten in huis maar toch ontdek ik er weer een paar die leuk zijn om erbij te doen.

En natuurlijk nam ik nog een plantje mee naar huis. Met een prachtig fel groen blad. Ik vind hem heel mooi en past perfect bij de rest.

Vrijdagochtend had ik rijles en daarna moest ik snel even een snel wat eten. Ik werkte de koopavond en ik vind het dan altijd lekker om in de middag voor het werken alvast warm te eten. De spinazie/spelt pannenkoeken zijn echt een favoriet en vullen heel goed.

Het weekend was ik lekker vrij en zaterdag had ik ontzettend veel zin in iets ongezonds. Ik besloot de heerlijke Snickers koeken te maken van Tanya Burr. Ze worden echt mega en zijn super lekker.

Zondagmiddag ga ik weer sporten en tegen de avond maak ik een heerlijke broccoli quiche voor mij en mijn vader. De rest van de avond hang ik lekker voor de tv met het vieze weer op de achtergrond. Heerlijk!


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 11 maart 2019 / 18:27

  Wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt! Ik heb (denk ik) een goede tip voor je! Doe eens een halve schep (15-20 gram) whey door je havermout! Gewoon er doorheen roeren als je havermout klaar is. Dat is echt super lekker, veel beter dan de shakes los drinken!

  • Laura Louise
   Auteur
   13 maart 2019 / 09:06

   Oh dankjewel voor je tip, dat ga ik proberen! Die shake ben ik namelijk al helemaal zat!

 2. 11 maart 2019 / 14:16

  Heel leuk om te lezen. Het eten ziet er heerlijk uit. Mooi plantje ook!

 3. 11 maart 2019 / 12:40

  Lekker eten hoor! En mooi plantje heb je in huis gehaald 😀

 4. 11 maart 2019 / 10:28

  Leuke week heb je gehad! Die nachos zien er heerlijk uit 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   11 maart 2019 / 11:51

   Dankjewel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram