INSTA WEEK #13

INSTA WEEK #13

Vorige week kon je sinds lange tijd weer een nieuwe ‘Insta Week’ bekijken. En toen heb ik natuurlijk gezegd dat ik dit iedere maandag weer zal oppakken om met jullie mijn week te delen!

Afgelopen week had ik natuurlijk de gezellige high-tea voor mijn zus georganiseerd en rommelde ik naast het werken wat aan. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!


De week begon heel sportief en dat was natuurlijk in de sportschool. Al vroeg in de ochtend ging ik erheen om 1,5 uur lang te sporten. Ik heb een schema die ik helemaal af ga en wat voelde ik mij goed toen dat was gelukt!

Eenmaal thuis gelijk aan de slag met een hoop huishoudelijke dingen en tussen het werken door even genieten van het mooie weer. Ik had een tuinstoel gepakt en heerlijk even genoten in het zonnetje!


Dinsdag was ik de hele dag aan het werk bij de Miss Etam en woensdag was het zover, de high-tea die ik voor mijn zus en moeder had georganiseerd. Ik had allerlei lekker dingen in huis gehaald en gebakken. Ik had eerst de tafel binnen helemaal mooi gedekt maar uiteindelijk hebben we alles verplaats naar buiten, de zon in!

Mijn moeder nam nog een lief bosje bloemen voor mij mee. Altijd fijn om een mooie bos op tafel te hebben staan!


Als je mij op Instagram volgt dan heb je deze foto’s waarschijnlijk al gezien. De 1ste foto is een kiekje uit mijn kledingkamer die vrijwel helemaal af is. Behalve dan de plinten, die ontbreken nog. Plinten plaatsen is echt z’n klusje die nog 100 jaar ongeveer gaat duren. Ik ben helemaal tevreden met de kledingkamer, er is lekker veel ruimte voor onze kleding, schoenen en op de handige IKEA kast kan ik mooi mijn sieraden kwijt.

Ook een kiekje uit de slaapkamer maakte ik afgelopen week. Ik was namelijk even als een tornado door de bovenverdieping gedaan om alles een beetje aan kant te maken. Altijd weer fijn als de slaapkamer lekker fris en stof vrij is!


Vrijdag werk ik weer de hele dag en zaterdag kan ik genieten van het weekend. Zoals vrijwel iedere zaterdagochtend geniet ik van verse broodjes van de bakker. Een momentje waar ik eigenlijk de hele week naar uit kijk. Daarnaast heb ik mijn soja melk nu ingeruild voor havermelk om mijn cappuccino te maken. Ik moest even wennen maar ik vind het echt onwijs lekker. Yum!

Einde van de ochtend had ik een lesje rijles en eenmaal terug thuis gingen we snel door naar de IKEA. We hadden een doel om daarheen te gaan maar uiteindelijk kwamen we er in de IKEA achter dat het niet op voorraad was. Dom dat we niet eerst thuis even hadden gecheckt. Uiteindelijk hebben we maar een beetje rond gesnuffeld.

Uiteindelijk vond ik bij de IKEA een nep hangplantje waar ik echt blij mee ben. Ik vind neppe planten altijd lastig en ik zocht al een tijdje een mooie variant voor in de badkamer omdat echte planten het niet goed overleven in onze badkamer. De van de IKEA is perfect een heeft een mooie blad kleur en precies de lengte die leuk vind staan.

De rest van de zaterdag heb ik heerlijk vertoefd op de stoel met een boek. Ik moest alleen steeds lachen om Iefje die heel blij is met het giraffe kleed. Het is echt haar kleedje waar ze heel eigenwijs op zit en kroelt.


Gisteren was weer z’n heerlijke zondagse regendag en eentje waarbij ik lekker even door kon werken aan mijn blog. Het enige waar ik weer ontzettend tegenop zag was het doen van boodschappen. Ik heb echt een hekel aan boodschappen doen op zondag en toch gebeurt het iedere keer weer. Op naar de Lidl voor onze wekelijkse groentes!


Fijne week gewenst!
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  • Laura Louise
   Auteur
   5 maart 2019 / 09:26

   Dankjewel!!

 1. 4 maart 2019 / 23:01

  Het ziet er allemaal leuk uit! En ikea kasten zijn echt ideaal

 2. 4 maart 2019 / 18:22

  Oeh, wat ziet je kledingkamer er al mooi uit! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram