Insta Week #12

Insta Week #12

instaVandaag heb ik weer een Insta Week artikel voor jullie met maar een paar foto’s. Deze week vergat ik op een of andere manier om foto’s te maken op sommige momenten.

Deze week had ik twee dagen de zomer in mijn bol, dronk een lekkere cappuccino en werd verslaafd aan kitkat. Kijk mee!

insta1 Vrijdagavond gingen mijn zus en ik gezellig een hapje eten bij de Mc Donalds. Een keer in de zoveel tijd is dat zo lekker. Ik vind vooral de frietjes erg lekker.
Met mijn moeder dronk ik een lekkere cappuccino in de stad. Daarna zijn we nog even snel wat winkeltjes bij langs gegaan het enige wat ik kocht was een broek bij de H&M.
Een selfie!

insta2 Nog een selfie. Ik was mijn haar aan het krullen zoals je links kunt zien. Ik had opeens geen zin meer en mijn vriend kwam bij mij eten dus besloot ik te stoppen om snel boodschappen te halen.
Hmmm wat kan kitkat lekker zijn. Na de opening van Paris2day ging ik nog even langs het Kruidvat waar ik deze tegen het lijf liep.
Deze week was het op 2 dagen prachtig weer. Ik haalde dit shirt uit de kast en kwam helemaal in de zomer stemming. Hij is van vorig jaar uit de H&M collectie.

insta3 Ik bakte lekkere aardappeltjes met schil en maakte er een goed gevulde salade bij. Heerlijk op een lente dag.
Deze week kocht ik trouwens geen nieuwe bloemen omdat mijn vorige nog heel goed erbij stonden.Deze roze met binnenin geel stonden in huis te stralen.
Voor mijn vriend en mij maakte ik een lekkere pasta salade. Ik maakte en mix met champignon, spekjes en roomkaas. Het was ontzettend lekker.

Vandaag ben ik lekker aan het niksen en gezellig aan het hangen bij mijn vriend thuis. We gaan een film kijken, een hapje eten en hebben een stukje rond gelopen door het park tussen de diertjes! Voor de rest van de week heb ik twee afspraken en donderdag een leuk event.

Wil je mij volgens op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee

Heb jij nog leuke dingen op de planning staan deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram