Insta Week #12

Insta Week #12

Bijna een jaar geleden heb ik voor het laatst een ‘Insta Week’ online gezet. In mijn ‘Insta Week’ artikelen gaf ik je een kijkje in mijn week en wat ik zoal allemaal uitspook.

Ik ben hier toen mee gestopt zonder reden en vandaag pak ik het toch weer op. Het leek mij namelijk wel weer leuk om dit soort persoonlijke artikelen te gaan delen. Iedere maandag zal ‘Insta Week’ weer verschijnen. Benieuwd wat ik afgelopen (2) weken heb uitgespookt? Kijk mee!


Wanneer ik wat meer tijd heb in de ochtend voor ik ga werken of wanneer ik lekker een dagje thuis werk aan mijn blog vind ik het heerlijk om te beginnen met een cappuccino. Voorheen maakte ik dit altijd met koemelk maar daar wil ik helemaal vanaf en daarom ben ik overgestapt op sojamelk om mijn cappuccino’s ge maken. Net zo lekker!


Als ik op maandag moet werken begin ik altijd in de middag en heb ik mooi de ochtend om lekker met mijn blog bezig te zijn. Muziek op, koffie erbij en knallen maar!


Alweer een paar dagen geleden wat het natuurlijk Valentijnsdag. Het was die dag heerlijk zonnig en daarom een mooi moment om op pad te gaan. Ik ging niet met mijn geliefde maar met Larissa een dagje naar Zwolle voor een ‘Valentijns Date’. We gingen lekker thee drinken bij ‘De gillende keukenmeiden’ met een heerlijke brownie en een speciale Valentijns muffin.


Afgelopen 2 jaar zijn mijn vriend en ik al 2x begonnen met de tuin maar iedere keer lukte het ons niet om er iets leuks van te maken. Ik hou enorm van bomen, bloemen en planten en daarom besloten we dit jaar het nog 1x aan te pakken. We hebben het dit keer helemaal anders gedaan en heel veel struiken en bomen toegevoegd aan de tuin. Het resultaat is perfect en precies zou als we het wouden hebben. Lekker veel groen en beschutting. Laat het zonnetje maar komen!

Van al dat klussen krijg je honger en een tijdje geleden kwam ik een heel leuk recept tegen die ik graag wou proberen. Mijn favoriete eten is pannenkoeken en ik probeer naast de ‘ongezonde’ versie vaak ook gezonde te maken. In het boek ‘Easy peasy’ kwam ik het recept tegen met speltmeel en spinazie erdoorheen. Ik vond het resultaat al heel leuk maar de smaak was ook super lekker. Zeker een aanrader!


Oh oh oh wat is het heerlijk buiten wanneer het zonnetje schijnt. Ik ben al volop aan het genieten van het veel te vroege voorjaar!

Maar naast genieten moet er ook gewerkt worden en dat doe ik sinds deze week ook in de sportschool. Ik heb heel lang getwijfeld om weer te gaan sporten en uiteindelijk heb ik de knop om gezet. Ik ga nu 2x per week fitnessen en werken aan spierkracht. Het is even doorzetten maar uiteindelijk zal ik er blij mee zijn!


Ik heb 2 hele toffe nieuwe woonitems in huis waaronder het heerlijke gebreide plaid en het giraffe kleedje die ik even heb gedeeld in dit artikel. Ik wou heel graag het giraffe kleedje van Doing Goods en ik ben zo blij dat die nu in de woonkamer ligt.

Ook Iefje is er heel blij mee, ze zit er heel veel op en dat levert wel hele schattige foto’s op!


Zaterdag was ik lekker vrij en werd ik verrast met een heerlijk ontbijtje op tafel. Vers fruit met een bakje yoghurt en heerlijke broodjes van de bakker. Lekkerder wakker worden bestaat er niet!

De hele dag was het heerlijk weer en dat zorgt altijd voor lekkere hapjes. Mijn vriend en ik gingen gezellig naar de markt en haalde wat lekkere kaasjes voor in huis. Even improviseren met een stoeltje buiten en we konden heerlijk even genieten van het zonnetje in de tuin. Ohja we hebben ze niet allemaal opgegeten hoor, iets teveel!


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 25 februari 2019 / 18:39

  Wat een lekker weekje! Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar die pannenkoeken 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   27 februari 2019 / 08:08

   Ze zijn echt heel lekker, zeker de moeite waard om is te proberen! 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   25 februari 2019 / 18:23

   Oh met pompoen wil ik ook een keertje proberen 😀

 2. 25 februari 2019 / 09:12

  Mooi overzicht en foto’s. De pannenkoek lijkt me echt heerlijk!

 3. 25 februari 2019 / 07:50

  Klinkt als een heerlijke week!Leuk om zo via je Insta-foto’s een inkijkje te krijgen in je week. Die pannenkoekjes zien er echt goed uit. Ik zag mijn broertje laatst ook zoiets maken en ben zeker van plan ook eens zoiets te maken. Prachtige plaid trouwens!

 4. 25 februari 2019 / 06:40

  Oh heerlijk zo’n ontbijtje! Jij ook een hele fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram