Insta Week #12

Insta Week #12

inst1

Het is Pasen en dat betekent lekker lang genieten van het weekend met lekkere broodjes bij de brunch en chocolade eieren tot je erbij neer valt. 

Ik geniet ieder geval volop en tussen het eieren zoeken door typ ik even mijn Insta Week om je een kijkje te geven hoe mijn week eruit zag. Van wegwaaien tot aan gebakjes bij de HEMA, kijk mee!


011

Een tijdje terug kwam ik dit palette van W7 tegen in de OP=OP winkel, het zag er eerst best interessant uit en ik ben erg onder de indruk van de oogschaduw paletten van W7, maar toch besloot ik hem niet mee te nemen!
Begin van de week werd er een heerlijk pakketje bezorgd met allemaal nieuwe make-up van Giordani Gold. Ik ben echt onwijs enthousiast over de producten, het ziet er allemaal super uit. Er staat al een review online over de nieuwe Jewel Lipsticks.

033

Ik was opzoek naar simpele witte sneakers en ik vond ze. Lekker simpel met op de achterkant een stukje slangenprint, leuk voor het voorjaar en ze lopen ook nog is heerlijk.
Afgelopen week waaide het ontzettend hard en was de lente wel even ver te zoeken. Ik nam een lekker kopje van mijn lente thee die ik kocht bij de &Other Stories om toch het zonnetje even in huis te halen.
022

Gelukkig klaarde het einde van de week wat op en ging ik weer heerlijk even op pad met mijn lieve hondje.
Donderdag zag ik mijn zus en besloten we even een 4uurtje te doen bij de HEMA. Daarna nog even wat winkeltjes bij langs en kochten we allebei twee dozen met kinder surprise ei. Yum!
044

Zaterdagmiddag gingen mijn vriend een bezoekje brengen aan Batavia Stad. Ik was daar heel vroeger geweest en herinnerde niks meer. Het was mooi weer en daarom extra gezellig om daar even een kijkje te nemen. Ik kocht een zak met lekkere chocolade bolletjes.
Even op de foto bij beeld. Altijd leuk om even een toerist in eigen land uit te hangen!

055 In een parfumerie in Batavia Stad ontdekte ik dit nieuwe palette van W7, UP IN SMOKE. Ik kocht hem niet omdat de kleuren een beetje saai en fletch eruit zagen. Wel kocht ik de twee nieuwe mini paletten, In the city en in de mood. Hiervan komt een review online!
Kleine Knor knabbelt ondanks de knaagbroodjes die in zijn kooi zitten ook aan het hok om zijn tandjes te slijten. Het ziet er altijd wel heel grappig uit wanneer die weer aan de zijkant hangt met zijn wollige lijfje.

066

Zaterdagavond ging ik naar mijn zus toe en zondagochtend werd ik wakker met een paasontbijtje van mijn vriend. Een plank vol lekkere broodjes, verse jus en fruit. Heerlijk! Van mij mag het ieder weekend wel Pasen zijn.
Volg je mij al op Instagram? Je kan namelijk nu meedoen met een toffe winactie in samenwerking met Loavies. Meer info? Kijk op mijn Instagram!

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Ik wens jullie nog een hele fijne Pasen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram