Insta Week #11

Insta Week #11

insta Tijd om een kijkje te nemen in mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Ik genoot maar liefst van twee keer pannenkoeken eten. Ik deed de voorjaarsschoonmaak in mijn slaapkamer en keer een roos.

Benieuwd wat ik nog meer heb uitgespookt? Bekijk de foto’s!

insta1 Een selfie hoort natuurlijk iedere week in mijn Insta week te staan. Ik ging mij klaarmaken voor een afspraak!
Het was heerlijk weer begin van de week en daar heb ik van geprofiteerd. Ik ging lekker de zon in om wat te werken en te snacken.

insta2 De afgelopen week at ik maar liefst twee keer pannenkoeken. Begin van de week samen met mijn vriend en daarna nog een keer thuis met mijn ouders. Heerlijk!
Ik moest ook een avondje voor mijzelf zorgen dan is een tosti natuurlijk de snelste en ook nog is een hele makkelijke oplossing. insta3 Je maakt mij helemaal blij met een broodje of beschuitje hagelslag. Ik eet het ook bijna elke dag als het mogelijk is en ik kan er echt van genieten.
In onze stad wordt een Paris2day winkel geopend. Onwijs leuk dat ik word uitgenodigd voor deze opening as. vrijdag. Dit keer geen lange reis naar Amsterdam per trein maar gewoon op de fiets. Heerlijk!

insta4 Een nieuwe week, een nieuwe bos bloemen zoals jullie gewend zijn. Dit keer mooie witte.
Ik haalde mijn Nike schoenen uit het stof, en dan bedoel ik ook echt uit het stof. Ik kreeg ze een jaar of 5 geleden van mijn moeder en heb ze amper gedragen. Tijd om het in te halen.insta5 Het was weer  tijd dat ik mijn kamer op ging ruimen. Ik ben de hele middag bezig geweest maar het resultaat mocht er zeker zijn.
Ik ging boodschappen doen en kreeg deze leuke roos van de partij PVDA? Dankjewel maar ik was al niet van plan om te gaan stemmen.

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee.

Vandaag is mijn vader jarig en dat gaan we natuurlijk vanavond een beetje vieren. De rest van de ochtend/middag bracht ik door met mijn vriend wat ik altijd heel fijn vind. Lekker ontspannen voor de tv, lekker lang ontbijten en relaxen.

Heb jij nog leuke plannen deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram