Insta Week #11

Insta Week #11

De afgelopen dagen ben ik een beetje inspiratieloos om te gaan bloggen. Ik geniet liever wanneer ik vrij ben lekker van het mooie weer en mijn tuin dan dat ik mij achter de computer verstop. Niet helemaal de beste houding van een blogger maar zo is het nu wel. Ik heb liever dat ik leuke content plaats dan dat ik verplicht artikelen loop te maken omdat het moet.

Vandaar dat het op dit moment een beetje stil is maar dat komt vast wel weer goed hoor. Ik heb ieder geval vandaag een Insta Week voor jullie van afgelopen 2 weken. Ik heb namelijk een aantal hele leuke dagen gehad en die wil ik graag delen. Kijk mee!


Voor mijn gevoel is het al volop zomer, wauw wat zijn de temperaturen hoog. Vorige week werkte ik veel bij Miss Etam en wanneer ik tijd had dook ik gelijk de tuin in om van de zon te genieten. Heerlijk!

Vrijdagmiddag ben ik lekker vrij en heb ik op 1 koopavondje na al lekker weekend. Ik had een leuk weekend voor de boeg dus ik was eigenlijk al aan het aftellen!

Zaterdagochtend nog even een heerlijk ontbijtje met havermout pancakes en dan is het tijd om snel mijn tas in te pakken. Om 12 uur brengt mijn vriend mij naar het station en ga ik met mijn collega’s richting Scheveningen voor de Musical Lion King.

We komen in de middag aan en gaan natuurlijk eerst even het strand op. Helaas was het een beetje bewolkt en best fris maar ik vond het heerlijk om even lekker uit te waaien aan zee.

We hadden een luxe overnachting met 3 gangen diner en VIP plekken bij de Lion King. Ik ben niet de makkelijkste eter maar van dit vegetarische diner kon ik heerlijk genieten. Het voorgerecht was een bieten carpaccio, het hoofdgerecht een risotto van pompoen en het nagerecht was echt hemels, een kwarktaartje van karamel. Yum!

Na het diner was het tijd om naar het circustheater te gaan waar we heerlijk konden genieten van de musical de Lion King. Ik keek er enorm naar uit omdat deze musical heel hoog op mijn lijstje stond om is te gaan zien. Ik heb de hele avond genoten en mijn ogen uit gekeken.

De volgende ochtend worden we wakker met een lekker zonnetje in Scheveningen. Ik maakte mij klaar voor een heerlijk uitgebreid ontbijt en in de middag gingen we weer naar richting huis!

Na een lange reis weer thuis aangekomen duik ik lekker de zon in met mijn vriend. Heerlijk op de ligbedjes genieten en nadromen van de Lion King.

Het fijne aan het Pinksterweekend is dat extra dagje vrij en op die maandag gingen we gezellig in het park croquet spelen. Dit spel hadden mijn vriend en ik een tijdje geleden gekocht en we keken er zo naar uit om te spelen. Met het heerlijke weer kon dat natuurlijk perfect in het park. Waar ik ook nog even kon genieten van deze lieve eendjes.

De rest van de week werk ik weer volop en vrijdag’s ben ik een dagje vrij. Ideaal moment om even lekker de dag te beginnen met ‘The Great British Bake off’ een van mijn favoriete series om te volgen op tv. Heerlijk!

Zaterdag werk ik een dagje in de Miss Etam Zwolle en s’avonds kan ik dan ook eindelijk proosten op het weekend. Mijn vriend maakte een Gin Tonic met munt en mineola.


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 28 mei 2018 / 11:08

    Wat heerlijk, zo’n overnachting! Genieten. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram